Aparcament

L’Ajuntament de Sitges reactiva la zona blava

La reactivació de la zona blava ve acompanyada de l’habilitació de noves places en alguns carrers propers al passeig marítim amb l’objectiu d’afavorir la rotació de vehicles

Redacció Sitges 11-06-2020 18:12 Lectures 2028
L’Ajuntament de Sitges reactiva la zona blava. Ajuntament de Sitges

L’Ajuntament de Sitges reactiva la zona blava. Ajuntament de Sitges

L’Ajuntament de Sitges reactiva aquest dilluns la zona blava després de gairebé 3 mesos inhabilitada. La mesura afectarà, de moment, el nucli de Sitges. Al poble de  Garraf i Les Botigues s’activarà dos dies més tard, a partir de dimecres, quan es preveu que finalitzi la instal·lació dels nous parquímetres.

La reactivació de la zona blava ve acompanyada de l’habilitació de noves places en alguns carrers propers al passeig marítim amb l’objectiu d’afavorir la rotació de vehicles. L’obertura de noves places pretén també compensar l’eliminació dels aparcaments del passeig marítim, suprimits per poder ampliar l’espai per als vianants i els ciclistes i reduir la possibilitat de contagis. 

Els carrers que incorporen les noves zones blaves seran: carrer Lloveras, carrer Socias, carrer Toledo, carrer Planas Robert, carrer Josep Carner, carrer Vicenç Fox, carrer Isaac Peral i carrer Doctor Fleming.

L’Ajuntament recomana, en cas que sigui possible, no tocar els parquímetres amb les mans amb l’objectiu d’evitar els contagis, i recorda que la gestió de la zona blava es pot fer també a través de l’aplicació mòbil Blinkay. En cas d’haver d’utilitzar les màquines, es recomana rentar-se les mans amb aigua i sabó o gel hidroalcohòlic.

L’Ajuntament va suspendre temporalment les gairebé 2.000 places de zona blava el passat 16 de març com a conseqüència de la declaració de l’estat d’alarma i les limitacions en la mobilitat establertes per frenar la propagació de la covid-19. 

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No