Flash

La Setmana de la Gent Gran de Cubelles es celebrarà del 31 de maig al 6 de juny

Enguany la regidoria d'Acció Social i Sanitat de l'Ajuntament de Cubelles ha apostat per ampliar la festa organitzant actes durant tota una setmana

M. Machado/Ràdio Cubelles 05-05-2004 22:18 Lectures 742

Arxivat a:

Paella per a 600 persones a la Diada de la Gent Gran

Paella per a 600 persones a la Diada de la Gent Gran

La regidoria d'Acció Social i Sanitat de l'Ajuntament de Cubelles ha apostat aquest per ampliar la Diada de la Gent Gran, organitzant actes durant tota una setmana. Segons ha explicat el regidor d’Acció Social i Sanitat, Joan Rodríguez Serra "aquesta ampliació ha sorgit després de reunir-nos amb els casals d’avis de Cubelles i valorar la possibilitat d'ampliar la Diada a tota una setmana oferint un ampli ventall d'activitats de temàtica diversa".

“L'objectiu”, ha afegit “és que el màxim de persones puguin participar d'algun dels actes. De fet, trobàvem que hi havia gent que per alguna discapacitat no podia assistir a la Diada de la Gent Gran”. El Regidor ha afegit que “aquesta setmana festiva és un homenatge a la gent gran que se'ns dubte són el motor de la nostra vila”.

La Setmana de la Gent Gran arrencarà el proper dilluns, 31 de maig amb la lectura del pregó, que es llegirà a les set del vespre des del balcó de l’Ajuntament de Cubelles, i que anirà a càrrec de la Doctora Teresa Joval. A dos quarts de vuit del vespre s'inaugurarà a la sala de la Rectoria l'exposició “Imatges del s. XIX i XX”, que ha organitzat l'Associació del Voluntariat de Cubelles i que compta amb la col·laboració de diversos establiments del municipi. La mostra, que oferirà imatges relacionades directe o indirectament amb els ciutadans de Cubelles, es podrà veure del 31 de maig a l'11 de juny.

Els actes seguiran l'endemà dimarts, 1 de juny, a les set del vespre i al cinema Mediterrani amb una conferencia titulada “Sexualitat i Efectivitat de la Gent Gran”, que anirà a càrrec d'un doctor especialitzat. El regidor ha apuntat que "el tema d’aquesta conferència ha estat triat per la mateixa gent gran".

Dimecres, 2 de juny, a les dotze del migdia, una monitora del centre de Fitness Cubelles realitzarà, a la plaça de la Vila, una sessió d’aeròbic. Als assistents se'ls obsequiarà amb un petit detall sorpresa gentilesa del centre Fitness Cubelles.

Dijous, 3 de juny es projectarà la pel·lícula “Las chicas del calendario”. Serà a les set del vespre i al cinema Mediterrani. Rodríguez Serra ha explicat que “s’ha triat aquesta pel·lícula pel seu contingut i temàtica. De fet, l'argument gira en torn un grup de gent gran que decideix fer un calendari per finançar un projecte. Així mateix, ha destacat “l'èxit que el film ha tingut a les taquilles de Catalunya".

Els actes continuaran divendres, 4 de juny amb una cantada d'havaneres a càrrec del grup "Xarxa". L'acte en el què també hi haurà el tradicional rom cremat serà a les set de la tarda i a la plaça de la Vila.

L'acte central serà el de diumenge, 5 de juny. A les onze del matí hi haurà una missa a la Parròquia Santa Maria de Cubelles. Tot seguit, al Polisportiu municipal es farà una ballada de sardanes i una exhibició castellera, a càrrec de la colla dels Bordegassos de Vilanova.

Cap a les dues del migdia tindrà lloc el Dinar de la Gent Gran, en el què se servirà un aperitiu amb paella popular, gelats i dolços.

Segons el regidor d'Acció Social i Sanitat “s’ha volgut recuperar aquelles paelles gegants que es feien a Cubelles”. En aquest sentit, ha dit que “es prepararà una paella per a 600 persones aproximadament”.

El record de la Diada serà el plat de ceràmica i la forquilla de fusta en el que es degustarà el dinar. Les inscripcions per al dinar que costa 7€ es poden realitzar tant al Casal d’avis municipal Cimblanc com al Casal d'avis de Caixa de Penedès.

La Setmana de la Gent Gran es tancarà amb un Ball de Cloenda que amenitzarà el duet “Àrea”.

Per a més informació cal adreçar-se a la regidoria d'Acció Social i Sanitat, situada al Passeig Narcís Bardají, 12. Tel. 93 895 24 57.


Energies renovables

El futur verd del Penedès

Jaume Casañas

Les notícies sobre les propostes d'implantació de les energies renovables es multipliquen a diari. A la Vegueria del Penedès portem un mes on aquestes notícies preocupen a l'opinió pública

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No