Estiu 2020

Les dues piscines exteriors de Sant Pere de Ribes ja estan obertes amb mesures la covid-19

S’ha limitat l’aforament a 120 persones, establert dos torns horaris i reduït el preu de l’entrada a la meitat

Redacció Sant Pere de Ribes 25-06-2020 21:07 Lectures 1789
Les dues piscines exteriors de Sant Pere de Ribes ja estan obertes amb mesures la covid-19. Ajt Sant Pere de Ribes

Les dues piscines exteriors de Sant Pere de Ribes ja estan obertes amb mesures la covid-19. Ajt Sant Pere de Ribes

Les piscines exteriors municipals de Ribes i les Roquetes han entrat en funcionament aquesta setmana adaptant-se a les noves mesures de prevenció i seguretat per la Covid-19. Les instal·lacions esportives obren cada dia des de dilluns passat, 22 de juny, en dos torns horaris (de les 11h a les 15h i de les 15.30h a les 20h) per qüestions d’aforament i per permetre una millor rotació i ús de les instal·lacions a les persones usuàries. Només tanquen al públic durant mitja hora per dur a terme tasques de neteja i desinfecció.

La reobertura de les piscines inclou tots els seus serveis, amb limitacions d’aforament de 120 persones a cada nucli mentre es mantinguin els actuals protocols sanitaris. El preu de l’entrada s’ha reduït a la meitat per franja horària, de manera que si un mateix dia s’hi va dos cops (matí i tarda) es paga l’equivalent a una entrada normal.

Les instal·lacions s’han hagut d’adaptar a totes les mesures preventives adoptades contra la Covid-19. A banda de les tasques de neteja i desinfecció, també s’han fet canvis en la protecció del personal, la senyalètica per normatives, estora desinfectant a l’entrada i cons per delimitar l’espai entre els usuaris.

L’interior de l’Espai Blau, obert des del 25 de juny

També l’Espai Blau ha obert les seves instal·lacions interiors aquest dijous, 25 de juny. A banda de seguir les normes i protocols sanitaris establerts pel coronavirus, l’equipament ofereix com a novetat una nova APP que permet fer reserves als usuaris, a banda d’altres opcions relacionades amb el centre.

Entre les mesures Covid aplicades hi ha la distribució de la piscina amb carrils d’anada i de tornada, la separació dels aparells cardiovasculars amb mampares i l’establiment de dispensadors d’hidrogel alcohòlic automàtic. L’ús de mascareta és obligatori per desplaçar-se per l’interior de les instal·lacions i prescindible per fer activitat esportiva.   

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No