Millores a la xarxa

El sistema de reducció de sobreeiximents al riu Foix, a punt per a les proves de rendiment

Un cop Endesa ha instal·lat el subministrament elèctric, tècnics especialitzats faran la posada en funcionament de l’innovador sistema de protecció mediambiental del Delta

El sistema de reducció de sobreeiximents al riu Foix, a punt per a les proves de rendiment. Ajuntament de Cubelles

El sistema de reducció de sobreeiximents al riu Foix, a punt per a les proves de rendiment. Ajuntament de Cubelles

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Les obres de construcció del sistema de reducció dels sobreeiximents al riu Foix, conegudes popularment com les obres del Vòrtex, entren en la seva recta final. Les tasques a l’entorn de l’avinguda Onze de Setembre i el passeig Fluvial van quedar enllestides amb la pavimentació de l’espai i la instal·lació de l’estació transformadora per part de la companyia elèctrica Endesa fa pocs dies.

Ara, un cop garantit el subministrament elèctric, els Serveis Tècnics municipals i l’empresa constructora, ACSA Sorigué, coordinaran en les properes setmanes la posada en funcionament i les proves de rendiment necessàries per a garantir el correcte funcionament d’una instal·lació tant innovadora com és la de Cubelles. La realització d’aquestes requereix la presència de tècnics especialitzats de fora de Catalunya que, per motiu de les recomanacions de limitació de la mobilitat derivades de la pandèmia sanitària, no tenen una data fixada.

El primer tinent d’Alcaldia i regidor de Medi Ambient, Josep Maria Hugué, ha manifestat que confia “que dintre de la primera quinzena del mes de setembre es pugui donar per finalitzada aquesta obra, transcendental per a la protecció mediambiental del Delta del riu Foix”.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local