Reciclatge

Sant Martí Sarroca estrena un nou servei de deixalleria mòbil

L’Ajuntament apel·la al civisme per reciclar correctament i recorda que no fer-ho suposa a les arques municipals unes despeses addicionals d’uns 30.000 euros anuals

Sant Martí Sarroca estrena un nou servei de deixalleria mòbil . Ajt Sant Martí Sarroca

Sant Martí Sarroca estrena un nou servei de deixalleria mòbil . Ajt Sant Martí Sarroca

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

L’Ajuntament de Sant Martí Sarroca, a través de la Regidoria de Medi Ambient, ha adquirit una deixalleria mòbil per recollir aquells productes que no es poden dipositar als contenidors, com per exemple: fluorescents i bombetes, oli industrial, oli domèstic, piles i bateries, material informàtic i telefonia, càpsules de cafè d’alumini i plàstic i aerosols.

La deixalleria mòbil ha entrat en funcionament a partir del 2 de setembre i s’anirà bellugant per setmanes: la primera setmana de mes estarà al Centre de la Bleda, la segona setmana a les antigues escoles dels Hostalets, la tercera a les antigues escoles de la Rovira Roja i la quarta a l’aparcament de l’Ajuntament al nucli urbà. El canvi de lloc s’efectuarà cada dimecres.

Cal tenir present que, igualment, la deixalleria municipal Tres Termes segueix en funcionament, a Torrelles de Foix (cruïlla entre les fàbriques Cromoduro i Sisa), els dimecres de 9 a 13:30 h. i de 16 a 18 h. i els dissabtes de 9 a 13:30 h.

L’Ajuntament apel·la al civisme per reciclar correctament i recorda que no fer-ho suposa a les arques municipals unes despeses addicionals d’uns 30.000 euros anuals i que es podrien invertir en altres usos. L’objectiu de l’Equip de Govern és arribar al 70 % del reciclatge de les deixalles. 

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local