Curs 2020/21

Sant Sadurní prepara talls de carrers i restriccions de circulació per la tornada a l'escola

A partir del proper dilluns 14 de setembre hi haurà limitació en la mobilitat de vehicles a l'inici i al final de la jornada escolar

La mesura pretén reforçar la seguretat sanitària i minimitzar el risc d'aglomeracions

Redacció Sant Sadurní d'Anoia 08-09-2020 11:32 Lectures 1236
Sant Sadurní prepara talls de carrers i restriccions de circulació per la tornada a l'escola. EIX

Sant Sadurní prepara talls de carrers i restriccions de circulació per la tornada a l'escola. EIX

A partir del proper dilluns 14 de setembre, coincidint amb l’inici general del curs escolar, es limitarà la circulació de vehicles al voltant de les escoles de la vila per tal de minimitzar les aglomeracions a les entrades i sortides i reforçar la seguretat sanitària dels docents, alumnes i els seus familiars i acompanyants.

Des d’un quart d’hora abans i fins un quart d’hora després de l’inici i la finalització de la jornada escolar, es tallarà la circulació de vehicles a les següents vies (Podeu consultar més detalls clicant al MAPA de cada zona escolar):

-Zona Jacint Verdaguer: c/ Gelida, entre el carrers Blai Madona i Doctor Barraquer (MAPA)
-Zona Intermunicipal: Camí de les Casetes, entre la Rambla Generalitat i fins al c/ Macabeu (MAPA)
-Zona La Pau: c/ Salvador Espriu, de baixada, fins al carrer Vial Central (MAPA)
-Zona Sant Josep: Rambla Generalitat, de baixada, entre el carrer Doctor Barraquer i la plaça del Pont Romà. C/ Germans Sant Gabriel, entre el carrer Viader Moragas i Sant Pere (MAPA)
-Zona Vedruna: C/ Santa Vedruna, entre els carrers Torres i Bages i Sant Venat. També estarà tallada la circulació en el tram del carrer Sant Venat, fins la carretera de Martorell (MAPA)

Aquests canvis permetran pacificar les zones més properes a les escoles i també s’habilitaran espais exclusius d’aparcament per a autobusos. Així mateix, les direccions dels centres escolars han informat a les famílies sobre nous accessos i plans especials de reobertura de les instal·lacions per tal de diversificar i esglaonar l’entrada i sortida de l’escola.

L’Ajuntament de Sant Sadurní convida a la ciutadania a evitar l’ús del transport privat i promoure els desplaçaments a peu fins als centres escolars. També recorda que a molt poca distància es troben zones d’aparcament, com El Centre, el Pont Romà, Salvador Espriu o el CAP, a una distància molt curta a peu fins a les escoles. També demana disculpes i comprensió als veïns i veïnes de les vies afectades per  les afectacions que aquests talls els puguin produir.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No