Reurbanització

Sant Pere de Ribes talla els carrers Roger de Flor i Manuel de Falla per obres de remodelació

Els treballs, consistents en la formació d’un pas elevat, tindran una durada de dues setmanes

Redacció Sant Pere de Ribes 08-09-2020 11:36 Lectures 433

Arxivat a:

Sant Pere de Ribes talla els carrers Roger de Flor i Manuel de Falla per obres de remodelació. Ajt Sant Pere de Ribes

Sant Pere de Ribes talla els carrers Roger de Flor i Manuel de Falla per obres de remodelació. Ajt Sant Pere de Ribes

Les obres d’adequació del carrer Roger de Flor es reprendran el 21 de setembre vinent amb afectacions viàries durant dues setmanes. Els treballs, consistents en la formació d’un pas elevat, provocaran el tall de la circulació al carrer Roger de Flor entre els carrers Francisco de Victoria i Manuel de Falla, i el carrer Manuel de Falla, entre Roger de Flor i Doctor Fleming. Com a alternativa, s’habilitarà doble sentit de circulació en el tram del carrer Roger de Llúria comprès entre els carrers Francisco de Vitoria i Manuel de Falla. L’accés als habitatges i als guals particulars dels trams de carrer tallats quedarà garantit als veïns.

Els treballs que es duran a terme entre finals de setembre i principis d’octubre formen part de la segona fase del projecte de millora de l’accessibilitat i supressió de barreres arquitectòniques del carrer de Roger de Flor. L’actuació d’aquesta fase va començar al juliol amb unes obres preliminars consistents en l’adequació de la vorera a la cantonada de Roger de Flor amb Manuel de Falla per millorar-ne l’accessibilitat. L’Ajuntament ha decidit executar en dues etapes aquesta segona fase per reduir les afectacions de circulació de vehicles.

La primera fase de l’adequació, iniciada el mes de febrer passat, ha permès revitalitzar els Jardins Rafael Alberti millorant l’accés de Roger de Flor amb el passatge Foix. En aquest espai, s’ha fet un canvi de paviment a la vorera i s’ha adequat una plataforma elevada de pas de vianants, que els dona prioritat i ofereix continuïtat a tot l’espai. També s’ha millorat la rampa que dona accés als jardins per garantir la mobilitat a totes les persones. Un cop finalitzi la segona fase, quedarà pendent la tercera i darrera, que afecta el tram de la banda de la riera que connecta amb el carrer de Miquel Àngel.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No