Incivisme

Banyeres del Penedès sanciona amb 2100 € un abocament il·legal a les illetes

Un cop fetes les gestions ja s'ha efectuat l'embargament i el cobrament de la quantia al causant

Redacció Banyeres del Penedès 14-10-2020 19:50 Lectures 2939
Imatge de l’escalfador que es va trobar a l’illa de contenidors. Ajuntament de Banyeres

Imatge de l’escalfador que es va trobar a l’illa de contenidors. Ajuntament de Banyeres

L'Ajuntament de Banyeres del Penedès ha denunciat i sancionat amb 2100 euros a la persona que va fer un abocament il·legal d'un escalfador d'aigua a l'illa de contenidors. Un cop fetes les gestions ja s'ha efectuat l'embargament i el cobrament de la quantia al causant.

Des de l'Ajuntament de Banyeres del Penedès recorden que està a disposició de tots els banyerencs i banyerenques el servei de recollida d'andròmines que es fa de forma setmanal i que és totalment gratuït. Tan sols s'ha de trucar a l'Ajuntament al telèfon 977671350.
Cal recordar que per cada habitatge només es poden recollir 3 peces per cada sol·licitud.

El servei de recollida d'andròmines és un servei a la ciutadania, però no és un servei de mudances ni de buidatge de l'habitatge particular. En aquest cas s'haurà de contractar personalment un servei de recollida per portar-ho a la deixalleria comarcal en la qual l'abocament és gratuït.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No