L'Ortoll

Comencen els treballs per arranjar diversos camins rurals a Vilanova

Els treballs, que van començar divendres, inclouen la reconstrucció dels murs de pedra seca

Comencen els treballs per arranjar diversos camins rurals a Vilanova. Ajuntament de Vilanova

Comencen els treballs per arranjar diversos camins rurals a Vilanova. Ajuntament de Vilanova

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Divendres van començar  els treballs de millora al Camí de l'Ortoll, Camí del Mas Torrat i Camí de connexió entre el Mas Torrat i Mas Tapet. L'objectiu és, d'una banda, la preservació dels entorns naturals urbans i d'altra banda donar compliment a les demandes ciutadanes respecte a la mobilitat d'aquests espais.

Les obres tenen un cost de poc més de 37 mil euros i són finançades, en gran part, a través d'una subvenció de la Diputació de Barcelona dins el Pla de Millora de Camins Municipals. La coordinació i execució dels treballs es fa des de la Regidoria de Mobilitat i Projectes i Obres d'Espai Urbà de l'Ajuntament de VNG.

Camí de l'Ortoll
 

Es reconstruiran 75¿m2 dels murs de pedra seca, que actualment estan en mal estat, fent servir les pedres enderrocades i només s'aportaran pedres similars a aquestes en punts determinats per la direcció tècnica.

Gran part dels murs del camí de l'Ortoll són murs de marge que separen el camí de la finca. La reconstrucció d'aquests murs serà exclusivament en sec, sense utilitzar cap mena d'argamassa.

Per completar l'actuació s'aplicarà una capa de granulat en tota la superfície del camí. Els treballs tindran una durada d'entre 3 i 4 setmanes.

Camí de Mas Torrat i connexió entre Mas Torrat i Mas Tapet

Avui també han començat els treballs d'adequació d'aquests dos camins, amb una durada aproximada d'uns quinze dies. L'actuació consistirà en el desbrossament, anivellament i millora de la superfície del camí.

Mentre durin els treballs hi haurà talls de circulació puntual, però es garanteix la circulació de vianants.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local