Polígons

Comencen les obres de modernització del polígon industrial de Sant Quintí de Mediona

Les principals actuacions consisteixen en la millora de la pavimentació de tots els carrers i la renovació de l'enllumenat públic

Comencen les obres de modernització del polígon industrial de Sant Quintí de Mediona. Ajt Sant Quintí d Mediona

Comencen les obres de modernització del polígon industrial de Sant Quintí de Mediona. Ajt Sant Quintí d Mediona

La setmana passada van començar les obres de millora de serveis i infraestructures del Polígon Industrial Els Vinyets – Fogars de Sant Quintí de Mediona. Aquestes obres tenen una durada de 2 mesos màxim amb l’objectiu de modernitzar i adequar el Polígon Industrial a les necessitats actuals.

Les principals actuacions  consisteixen amb la millora de la pavimentació de tots els carrers de l’espai industrial on l’asfalt està malmès i en pitjors condicions pel pas de vehicles pesants. L'enllumenat públic és un altre dels àmbits d'intervenció, amb la substitució de tots els punts de llum actuals per d'altres de tecnologia LED. També inclou el projecte de col·locació de nova senyalització vertical i horitzontal de tot el Polígon d'Activitat Econòmica.

A més a més d’aquestes actuacions, també està prevista la instal·lació d’una nova àrea d’emergència de residus equipada amb càmeres de videovigilància per controlar aquesta zona del Polígon Industrial davant d’actes incívics.

L’objectiu d’aquest projecte és renovar i modernitzar el polígon per tal d’aconseguir una revitalització econòmica de la zona empresarial i una millora en l’accessibilitat i la seguretat.

Mentre duri l’obra, hi han afectacions puntuals a la calçada, que afectaran la mobilitat dels vianants i l’accés al polígon i als guals. Per aquest motiu s’ha informat a totes les empreses afectades per les obres.

Actualment les dues empreses més grans del Polígon Industrial de Sant Quintí de Mediona, BCNonwovens i BCNPeptides, es troben en fase d’ampliació de les plantes de producció amb la creació de 40 llocs de treball.

Aquesta inversió tindrà un cost total d’uns 200.000 EUR. dels quals la Diputació de Barcelona ha atorgat una subvenció de 134.383,38 euros. El contracte d’obres s’ha adjudicat a l’empresa Tecnologia de Firmes SA., per presentar una oferta econòmicament més avantatjosa, i aportar la documentació tècnica requerida. 

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!