Manteniment

Sitges llaura la sorra de les platges i fa el cribatge de neteja aquesta tardor

Les sortides a la platja de Sant Sebastià i de la Ribera de les aigües pluvials que hi desemboquen també s’arreglaran al llarg de la tardor i l’hivern

Redacció Sitges 05-11-2020 17:24 Lectures 1770
Sitges aprofita la tardor i l’hivern per realitzar el manteniment de les platges. Ajuntament de Sitges

Sitges aprofita la tardor i l’hivern per realitzar el manteniment de les platges. Ajuntament de Sitges

La regidoria de Platges ha començat un procés de manteniment i neteja periòdic, que s’allargarà durant aquesta tardor i hivern. Les actuacions que s’han previst són les de llaurar la sorra per a que agafi aire i es ventili, el posterior cribratge per treure’n brutícia (petits papers i plàstics, escuradents, burilles...) i l’arranjament o canvi d’elements antics com algunes dutxes o rentapeus.

El regidor de Platges, Guillem Escolà, explica que “aquests manteniments es fan aprofitant els dies de poc ús de les platges, amb material i operaris municipals, per tal que les platges estiguin en les millors condicions per a la temporada del 2021”.

Els treballs amb la sorra es faran a totes les platges, però a la del Garraf no es farà la ventilació amb la fórmula de llaurar la platja, ja que s’ha detectat que de seguida apareix pedra. En aquest cas, es treballarà a partir del cribratge, com es fa en la resta de platges un cop s’ha descompactat la sorra i se li ha donat aire.

Pel que fa als treballs de substitució d’elements, es preveu canviar les dutxes i els rentapeus de les platges de les Anquines, Terramar i la Marina d’Aiguadolç. En aquesta darrera platja d’Aiguadolç també s’arreglarà la sortida d’una torrentera, on actualment hi ha un mur de pedra en mal estat.

Les sortides a la platja de Sant Sebastià i de la Ribera de les aigües pluvials que hi desemboquen també s’arreglaran al llarg de la tardor i l’hivern. El regidor de Platges, Guillem Escolà, recorda que “aquestes actuacions les hem d’anar fent al llarg de la tardor i l’hivern, de forma periòdica i a mesura que anem veient com els temporals o el temps afecten les nostres platges”. 

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No