Espai urbà

Viles Florides distingeix Sitges per la millora de l’espai verd urbà

El jurat de l’entitat Viles Florides distingeix el municipi per l’esforç de mantenir un paisatge urbà verd

Redacció Sitges 22-11-2020 10:50 Lectures 1487

Arxivat a:

El jurat de l’entitat Viles Florides, que agrupa la Confederació d’Horticultura ornamental de Catalunya, ha reconegut amb Tres Flors d’Honor a Sitges per “la seva tasca en la millora de l’espai verd urbà”, tal com recull l’acreditació del reconeixement.

El regidor de Serveis Urbans de l’Ajuntament de Sitges, Jaume Monasterio, considera que “tot i que encara hi ha un llarg camí a fer, el premi reconeix la tasca de l’Ajuntament en relació amb els espais verds i l’enjardinament de Sitges”. Per Jaume Monasterio, “el fet que un jurat extern apreciï el nivell de Sitges en quan a l’espai verd et fa sentir satisfet, sobretot, per les persones que ho fan possible dins de l’Ajuntament, com són els membres de la brigada”.   
 
El moviment de les Viles Florides, avalat per la Generalitat de Catalunya, ha crescut aquest 2020 amb l’adhesió de diverses localitats dels Pirineus, com per exemple diverses parròquies d’Andorra. L’objectiu de l’entitat és promoure la transformació d’espais públics de Catalunya i Andorra a través del verd urbà. Aquest moviment pretén posar en valor la riquesa natural i paisatgística de Catalunya, mitjançant el reconeixement públic d’aquells projectes d’enjardinament, ornamentació floral i cultura del verd urbà que siguin un exemple a seguir, tant des de l’àmbit públic com el privat. 

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No