Aquest Nadal, adopta’m

Canyelles impulsa una campanya d'adopció d'animals per Nadal

L’Ajuntament també promou una campanya solidària de recollida de mantes I material per als animals del CAAD

Redacció Canyelles 16-12-2020 9:17 Lectures 1860
Canyelles impulsa una campanya d'adopció d'animals per Nadal. EIX

Canyelles impulsa una campanya d'adopció d'animals per Nadal. EIX

L’Ajuntament de Canyelles promou l’adopció d’animals durant les festes de Nadal a través de la campanya ‘Aquest Nadal, adopta’m!’, que vol conscienciar els ciutadans sobre la tinença responsable dels animals de companyia. Es pretén sensibilitzar sobre la necessitat d’adoptar gossos i gats en comptes de comprar-los com a regal aquest Nadal.

Paral·lelament, l’Ajuntament de Canyelles també posa en marxa una campanya solidària de recollida de mantes I de manterial divers que es donarà per als animals acollits al Centre d’Acollida d’Animals Domèstics (CAAD), de la Mancomunitat Penedès-Garraf. Les donacions es poden fer a l’Ajuntament de Canyelles.

Les festes nadalenques són una època sensible, perquè moltes famílies es plantegen la compra d’un animal sense conèixer els avantatges de l’adopció. Entre d’altres, adoptar permet tenir un assessorament personalitzat dels professionals sobre quin animal és el més adequat per a cada personal. El caràcter, l’entorn on viurà o l’edat dels animlas són factors que incidiran en l’adaptació als nous propietaris. L’Ajuntament de Canyelles vol sensibilitzar sobre la necessitat de trobar una nova llar per als animals, a la vegada que busca que deixin de ser considerats simplement com un objecte de regal.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No