Serveis municipals

Personal del servei d'Esports reforça la brigada municipal de Sant Sadurní d'Anoia

També estan duent a terme treballs de neteja i adequació a instal·lacions i equipaments municipals

Redacció Sant Sadurní d'Anoia 19-01-2021 15:34 Lectures 1224
Personal del servei d'Esports reforça la brigada municipal de Sant Sadurní d'Anoia. Ajt Sant Sadurní d'Anoia

Personal del servei d'Esports reforça la brigada municipal de Sant Sadurní d'Anoia. Ajt Sant Sadurní d'Anoia

Les mesures i restriccions sanitàries que s'estan aplicant aquestes setmanes per tal de contenir la propagació de la COVID-19 han suposat, entre d'altres, el tancament temporal dels equipaments esportius coberts, com la sala de musculació o el pavelló municipal de la Zona Esportiva municipal. Aquesta situació ha motivat que la direcció del Servei d'Esports, d'acord amb el personal, hagi redistribuït tasques i funcions entre diversos dels seus treballadors.

És el cas de tres integrants del Servei que aquestes darreres setmanes reforcen l'equip de la brigada municipal, realitzant tasques de manteniment i arranjament a la via pública, entre d'altres. Per la seva banda, cinc treballadors més han estat desenvolupant treballs de neteja i manteniment d'espais de la Zona Esportiva i també aquesta setmana s'han incorporat a l'adequació i posada a punt del pavelló de l'Ateneu Agrícola, que es troba enllestint la primera fase d'unes obres de rehabilitació i millora.

Des de l'inici de la crisi sanitària i davant les diverses afectacions que s'han produït a molts dels serveis, així com per la urgència d'atendre necessitats extraordinàries motivades pel confinament i les restriccions de la mobilitat, l'Ajuntament de Sant Sadurní ha adaptat i reordenat els seus recursos humans a les circumstàncies. Així, en diverses fases de la pandèmia, treballadors del Servei d'Esports, per exemple,  van reforçar el repartiment i distribució de material i aliments a la Casa dels Avis, a veïns i veïnes en situació de vulnerabilitat, i van participar també en el repartiment de kits sanitaris a establiments i comerços de la vila, entre d'altres.

Energies renovables

El futur verd del Penedès

Jaume Casañas

Les notícies sobre les propostes d'implantació de les energies renovables es multipliquen a diari. A la Vegueria del Penedès portem un mes on aquestes notícies preocupen a l'opinió pública

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No