Serveis municipals

Personal del servei d'Esports reforça la brigada municipal de Sant Sadurní d'Anoia

També estan duent a terme treballs de neteja i adequació a instal·lacions i equipaments municipals

Redacció Sant Sadurní d'Anoia 19-01-2021 15:34 Lectures 1173
Personal del servei d'Esports reforça la brigada municipal de Sant Sadurní d'Anoia. Ajt Sant Sadurní d'Anoia

Personal del servei d'Esports reforça la brigada municipal de Sant Sadurní d'Anoia. Ajt Sant Sadurní d'Anoia

Les mesures i restriccions sanitàries que s'estan aplicant aquestes setmanes per tal de contenir la propagació de la COVID-19 han suposat, entre d'altres, el tancament temporal dels equipaments esportius coberts, com la sala de musculació o el pavelló municipal de la Zona Esportiva municipal. Aquesta situació ha motivat que la direcció del Servei d'Esports, d'acord amb el personal, hagi redistribuït tasques i funcions entre diversos dels seus treballadors.

És el cas de tres integrants del Servei que aquestes darreres setmanes reforcen l'equip de la brigada municipal, realitzant tasques de manteniment i arranjament a la via pública, entre d'altres. Per la seva banda, cinc treballadors més han estat desenvolupant treballs de neteja i manteniment d'espais de la Zona Esportiva i també aquesta setmana s'han incorporat a l'adequació i posada a punt del pavelló de l'Ateneu Agrícola, que es troba enllestint la primera fase d'unes obres de rehabilitació i millora.

Des de l'inici de la crisi sanitària i davant les diverses afectacions que s'han produït a molts dels serveis, així com per la urgència d'atendre necessitats extraordinàries motivades pel confinament i les restriccions de la mobilitat, l'Ajuntament de Sant Sadurní ha adaptat i reordenat els seus recursos humans a les circumstàncies. Així, en diverses fases de la pandèmia, treballadors del Servei d'Esports, per exemple,  van reforçar el repartiment i distribució de material i aliments a la Casa dels Avis, a veïns i veïnes en situació de vulnerabilitat, i van participar també en el repartiment de kits sanitaris a establiments i comerços de la vila, entre d'altres.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No