Serveis viaris

Cubelles renova les lluminàries del passeig de Narcís Bardají amb tecnologia LED

L'Ajuntament inverteix més de 78.000 euros en la millora de l’eficiència de l’enllumenat públic

Redacció Cubelles 01-02-2021 17:50 Lectures 1992

Arxivat a:

Cubelles renova les lluminàries del passeig de Narcís Bardají amb tecnologia LED. Ajuntament de Cubelles

Cubelles renova les lluminàries del passeig de Narcís Bardají amb tecnologia LED. Ajuntament de Cubelles

La regidoria d’Espai Públic i l’empresa concessionària del manteniment de l’enllumenat públic, SECE, han renovat lluminàries en diverses zones del municipi per valor de més de 78.000€. Les feines han consistit, principalment, en la reposició de columnes malmeses per accidents de trànsit i en la millora de l’eficiència energètica de l’enllumenat públic, mitjançant bombetes LED més eficients. Les feines també han servit per reparar les deficiències detectades durant els treballs realitzats.

Les tasques més remarcables són les realitzades a la zona del Bardají, concretament al passeig de Narcís Bardají, on s’han renovat totes les lluminàries per unes de tecnologia LED d’alta eficiència que, a banda de reduir el consum, augmenten la luminància a la via pública, amb un cost de prop de 15.000€. Així mateix, en l’adequació de línies i quadres, s’han invertit més de 30.000€.

Així mateix, al parc de Santa Maria s’ha realitzat una inversió de més de 6.800€ per tal d’instal·lar uns detectors que automatitzin la intensitat de la llum. Aquesta mesura es pren per tal de reduir les queixes veïnals sobre els actes d’incivisme que es denuncien en aquest espai públic per la concurrència de grups de persones a la nit.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No