Platges

L’Ajuntament de Sitges neteja la sorra acumulada a les casetes de Garraf

La intervenció ha servit per instal·lar tanques de protecció i disposar la sorra retirada com a mur de contenció perquè els propers temporals la distribueixin de forma natural a la platja

L’Ajuntament de Sitges neteja la sorra acumulada a les casetes de Garraf. Ajuntament de Sitges

L’Ajuntament de Sitges neteja la sorra acumulada a les casetes de Garraf. Ajuntament de Sitges

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

L’Ajuntament ha netejat la sorra acumulada sota les emblemàtiques casetes de la platja del poble de Garraf, després que els darrers temporals deixessin un excés de sorra que, en alguns casos, dificultava l’accés a les mateixes casetes. La intervenció, realitzada la setmana anterior, ha servit per concentrar la sorra retirada perquè actuï com a mur de contenció i que siguin els propers temporals els encarregats de redistribuir-la, sense que aquesta torni a acumular-se sota les construccions. En cas que el procés natural no sigui òptim, la Regidoria de Platges actuaria per aplanar-la, quan finalitzi el període de temporals de mar. Després de l’extracció de la sorra de sota les casetes i com a mesura preventiva, a més, s’han instal·lat tanques de protecció.

Les actuacions a les platges de Sitges continuen, aquesta setmana, amb les obres que permetran la substitució de les dutxes fixes ubicades entre les platges de les Anquines i Terramar. Les estructures se substituiran per nou mobiliari, desmuntable i metàl·lic, per unificar-les amb la resta de les platges de Sitges, en una intervenció que també es realitzarà a la Marina d’Aiguadolç, on també es reemplaçaran els rentapeus. Paral·lelament, continuen els treballs d’habilitació d’un nou mòdul de socorrisme en un dels magatzems situats a peu de platja i, la pròxima setmana, es retiraran les pedres acumulades a la sorra. Les obres d’adequació de les platges preveuen també l’arranjament del magatzem de la platja de la Bassa Rodona.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local