Curs 2020/21

Sitges implementa un nou mètode d’aparcament a l’escola Agnès i British School

L’Ajuntament inicia aquesta setmana els treballs per crear unes places d’aparcament específiques per a que les famílies puguin estacionar el mínim temps possible per a deixar l’alumnat al centre

Sitges implementa un nou mètode d’aparcament a l’escola Agnès i British School. Ajuntament de Sitges

Sitges implementa un nou mètode d’aparcament a l’escola Agnès i British School. Ajuntament de Sitges

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

L’Escola Agnès de Sitges i la British School veuran com es reordena l’aparcament al seu voltant, per facilitar el trànsit de vehicles i persones en els moments de màxima concurrència, a l’entrada i sortida dels centres escolars. Aquesta és una acció de la regidoria de Serveis urbans, coordinada amb les escoles, després que la Policia local hagi constatat les problemàtiques a la via pública en aquests moments puntuals del dia.

L’actuació consistirà en reordenar aparcaments de la zona i introduir les reserves d’estacionament d’Aturada curta (Kiss & Go), pels vehicles dels familiars de l’alumnat. A l’escola British School, a Vallpineda, l’actuació es farà aquest dijous, entre les 9:30 i les 13h i a l’Escola Agnès, a Can Pei, també s’hi preveu actuar aquesta setmana.

Els vehicles que acompanyin alumnes podran estacionar en unes zones delimitades, per un espai curt de temps, en l’entrada i sortida dels col·legis. La resta del dia, aquestes zones tindran els seus usos habituals. Per visualitzar aquests llocs, es pintaran senyals al terra i també hi haurà indicadors verticals.

En el cas de la British School, a més, també es posaran uns separadors fixes, del tipus New Jersey, per crear una zona més àmplia a l’entrada del centre, ja que l’espai de vorera és molt estret. Així també es facilitarà l’accés a persones amb algun tipus de dificultat de mobilitat. Aquests separadors en concret volen generar un espai més ampli per garantir la distància social indicada per lluitar contra la propagació de la COVID19, de manera que quan passi aquesta pandèmia podrien retirar-se.

El regidor de Serveis urbans, Jaume Monasterio, creu que “són mesures necessàries, perquè la Policia local ha constatat que es generen situacions de perill. Per tant, senyalitzem aquestes zones i confiem en el civisme perquè les entrades i sortides d’aquestes escoles siguin més segures i còmodes per a tothom”.   

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local