Falsificació documental

Detingudes dues persones per falsificar documents per empadronar-se en un pis a Cunit

Els arrestats van falsificar la firma del propietari de l'immoble

ACN Cunit 08-03-2021 17:50 Lectures 1403

Els Mossos d'Esquadra han detingut una dona de 37 anys i un home de 36 anys com a presumptes autors d'un delicte de falsificació de document públic. Els arrestats van falsificar la firma del propietari d'un pis a Cunit per empadronar-s'hi sense el seu conteniment. Va ser l'amo de l'immoble qui va denunciar el cas als Mossos. L'home va explicar que només havia autoritzat l'empadronament d'una dona i els seus fills i que tenia constància que hi havia altres persones inscrites al padró a la casa. Un dels arrestats és germà de la resident. Aquesta va facilitar la documentació del propietari per consumar les falsificacions, conscient que calia falsificar la firma per fer l'empadronament.

El propietari del pis va denunciar que creia que dos germans havien falsificat la documentació per poder empadronar-se al seu pis. Els Mossos d'Esquadra van contactar amb l'Ajuntament de Cunit i se'ls va facilitar tota la documentació relacionada amb els citats empadronaments. Es va confirmar que s'havia falsificat la signatura del propietari del pis per fer creure que els permetia empadronar-se al domicili.

Els Mossos d’Esquadra van detenir al Vendrell els dos presumptes autors dels fets per un delicte de falsificació documental que han declarat en seu policial amb l'obligatorietat de presentar-se davant l'autoritat judicial quan siguin requerits.

Energies renovables

El futur verd del Penedès

Jaume Casañas

Les notícies sobre les propostes d'implantació de les energies renovables es multipliquen a diari. A la Vegueria del Penedès portem un mes on aquestes notícies preocupen a l'opinió pública

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No