Contaminació

El poble de Garraf comptarà properament amb el reivindicat mesurador de partícules contaminants

L’objectiu d’aquests mesuradors fixes és tenir dades per detectar contaminacions puntuals o permanents que hi hagi a la zona”

El poble de Garraf comptarà properament amb el reivindicat mesurador de partícules contaminants. Ajuntament de Sitges

El poble de Garraf comptarà properament amb el reivindicat mesurador de partícules contaminants. Ajuntament de Sitges

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

L’Ajuntament de Sitges ha iniciat els treballs preliminars per a la instal·lació de l’aparell mesurador de partícules contaminants al Poble de Garraf, una petició llargament reivindicada pel veïnat. El primer que s’ha fet és l’adequació de la vorera, s’ha construït una caseta i els tancaments on s’hi ubica el mesurador.

Actualment, la companyia de subministrament elèctric està acabant les tasques per tal d’engegar el funcionament de la màquina mesuradora i s’espera en breu que ja hi ha corrent elèctric per connectar els aparells dins la caseta. Aquests aparells ja estan adquirits per part de l’Ajuntament, que els instal·larà tan aviat com puguin començar a funcionar per mesurar les partícules de l’aire al poble de Garraf.

El regidor d’Urbanisme i Espais naturals de l’Ajuntament de Sitges, Eduard Terrado, es mostra satisfet perquè “finalment podrem saber quin és l’impacte ambiental real que hi ha sobre el poble de Garraf respecte activitats properes. L’objectiu d’aquests mesuradors fixes és tenir dades per detectar contaminacions puntuals o permanents que hi hagi a la zona”. Terrado està convençut que “l’obtenció d’aquestes dades objectives i permanents ens ha de permetre prendre mesures o demanar que altres administracions en prenguin per millorar la vida de les persones que viuen a aquest nucli de Sitges”.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local