Recollida selectiva

Sant Sadurní d'Anoia instal.la un nou punt verd urbà de recollida de residus

Estarà ubicat a l'encreuament entre la Rambla Generalitat i c/ Tinent Coronel Sagués i substituirà la deixalleria mòbil

Redacció Sant Sadurní d'Anoia 15-03-2021 12:42 Lectures 1737
Sant Sadurní d'Anoia instal.la un nou punt verd urbà de recollida de residus. Ajt Sant Sadurní d'Anoia

Sant Sadurní d'Anoia instal.la un nou punt verd urbà de recollida de residus. Ajt Sant Sadurní d'Anoia

La regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Sant Sadurní ha impulsat des d'aquesta setmana un canvi en el servei dedeixalleria mòbil per tal d’optimitzar la recollida de petits residus d’origen domèstic, la seva gestiópreventiva i facilitar la localització i ús per part dels veïns i veïnes.

Amb aquests objectius, el servei deixarà de recórrer diversos punts del municipi per tal d’establir-se de forma permanent a la cantonada entre els carrers Tinent Coronel Sagués i RamblaGeneralitat, en horari de dilluns a dissabte, de 8:30 a 13:30 hores.

Tot i que el servei comptava amb un calendari i circuit d’ubicacions estable, i permetia acostar la deixalleria mòbil als domicilis, els canvis de localització generaven sovint confusió entre els veïns i veïnes i aquesta circumstància anava en detriment d’una major recuperació i reciclatge delsresidus.

Els nuclis i agregats rurals podran continuar gaudint també d’aquest servei de punt verd urbà, elsdijous de 4 a 6 de la tarda, amb cita prèvia trucant al 661 82 53 50.

Què s'hi pot portar

Fluorescents i bombetes de baix consum
Radiografies
Piles i petites bateries
Tòners i tintes
Cosmètics
Oli mineral i vegetal
Aerosols, pintures i dissolvents
Petits aparells electrònics
Càpsules de cafè
Recollida de roba a la deixalleria

Un altre dels canvis que s'han dut a terme en el servei de recollida a partir d'aquest mes de març ha estat la retirada dels contenidors de roba del carrer. A partir d'ara caldrà portar-la a la deixalleria municipal o al nou punt verd urbà.

Energies renovables

El futur verd del Penedès

Jaume Casañas

Les notícies sobre les propostes d'implantació de les energies renovables es multipliquen a diari. A la Vegueria del Penedès portem un mes on aquestes notícies preocupen a l'opinió pública

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No