BV-2155

Comencen les obres de reurbanització de la travessera de Can Cartró, a Subirats

L’obra té un pressupost de licitació de 444.303 euros i un termini d’execució de sis mesos

Redacció Subirats 15-03-2021 14:09 Lectures 1742
Comencen les obres de reurbanització de la travessera de Can Cartró, a Subirats. Diputació de Barcelona

Comencen les obres de reurbanització de la travessera de Can Cartró, a Subirats. Diputació de Barcelona

La Diputació de Barcelona inicia aquesta setmana les obres de reurbanització de la travessera urbana BV-2155, entre els PK 2,855 i 3,300 a Can Cartró, dins el terme municipal de Subirats. L’obra té un pressupost de licitació de 444.303 euros i un termini d’execució de sis mesos, s’executarà ens dues fases i comportarà el tall de la calçada, per la qual cosa s’habilitarà un itinerari alternatiu pels vehicles.

L’objectiu de l’actuació és reurbanitzar el pas pel nucli de Can Cartró per adequar la secció de la carretera a les necessitats de mobilitat de l’entorn urbà que l’envolta, en les millors condicions de seguretat i accessibilitat que l’espai físic existent permet.

L’actuació suposarà que part del tram es farà en plataforma única i una altra amb vorera segregada. A causa de la diversitat d’amplades del tram i per la baixa intensitat de vehicles que hi circula diàriament, s’ha optat per plantejar dues seccions tipus de carretera segons l’espai disponible.

Així, en aquells punts on l’amplada de la carretera ho permet, es manté la secció de carretera on les voreres queden segregades de l’espai de calçada. En els punts més estrets de la travessera, i en aquells punts on es pot establir un espai de relació dels veïns del municipi, es farà una secció amb calçada única, on vianants i vehicles queden a la mateixa rasant.

Al llarg de tota l’actuació es realitzarà també la millora dels serveis urbans bàsics, com les xarxes d’evacuació d’aigües pluvials i sanejament, aigua potable, electricitat i enllumenat públic.

Comencen les obres de reurbanització de la travessera de Can Cartró, a Subirats Comencen les obres de reurbanització de la travessera de Can Cartró, a Subirats
Energies renovables

El futur verd del Penedès

Jaume Casañas

Les notícies sobre les propostes d'implantació de les energies renovables es multipliquen a diari. A la Vegueria del Penedès portem un mes on aquestes notícies preocupen a l'opinió pública

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No