Recollida selectiva

El Consell Comarcal del Baix Penedès aprova per unanimitat l’adhesió de la Bisbal del Penedès a EcoBP

La voluntat de l’ajuntament bisbalenc és la incorporació al nou servei de recollida de residus sòlids comarcal per poder realitzar la recollida per fraccions

El Consell Comarcal del Baix Penedès aprova per unanimitat l’adhesió de la Bisbal del Penedès a EcoBP. CC Baix Penedès

El Consell Comarcal del Baix Penedès aprova per unanimitat l’adhesió de la Bisbal del Penedès a EcoBP. CC Baix Penedès

El Consell Comarcal del Baix penedès va aprovar per unanimitat en sessió extraordinària ahir dimecres 19 de maig, l’adhesió del municipi de La Bisbal del Penedès a l’empresa comarcal EcoBP per a realitzar la recollida dels residus sòlids urbans. Amb aquest acord, els treballadors que actualment que realitzen el servei al municipi seran subrogats com a treballadors d’EcoBP a partir de la propera setmana de la mateixa manera que els mitjans tècnics que ja s’utilitzen per a realitzar la recollida. Aquesta adhesió s’ha produït a l’empresa EcoBP a l’espera del nou sistema de recollida de residus a demanda que el Consell Comarcal del Baix Penedès està dissenyant i que properament es licitarà.

El servei de recollida de residus urbans a La Bisbal l’ha realitzat durant els darrers 10 anys l’empresa CESPA, i tot i que es podia prorrogar durant 2 anys més, no permetia fer cap millora com per exemple la recollida de residus orgànics a les urbanitzacions. Per això s’ha fet aquesta adhesió exprés a EcoBP un cop s’extingeixi aquest contracte el proper dimarts 25 de maig.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!