Mas Trader

Cubelles presenta l’avantprojecte de canalització per acabar amb les inundacions del carrer Gessamí

L’obra tindrà un cost aproximat d’1,5MEUR que s’intentarà finançar via subvenció de l’Agència Catalana de l’Aigua, PUOSC i com a contrapartida d’inversió dins del nou contracte de l’aigua

Cubelles presenta l’avantprojecte de canalització per acabar amb les inundacions del carrer Gessamí. Ajuntament de Cubelles

Cubelles presenta l’avantprojecte de canalització per acabar amb les inundacions del carrer Gessamí. Ajuntament de Cubelles

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

L’Ajuntament de Cubelles ja té a les seves mans l’avantprojecte de canalització del carrer Gessamí, amb el qual es pretén solucionar els problemes d’inundacions que pateix aquest vial del barri de Mas Trader I en episodis de fortes pluges. L’enginyeria encarregada de la seva elaboració ha estat INVALL, un grup empresarial de reconegut prestigi ubicat a Reus amb més de cinc dècades d’experiència en el món de l’eficiència econòmica, social i ambiental.

El document aplega els principals treballs a executar per tal de recollir totes les aigües de pluja procedents de Mas Trader II i que es canalitzin cap a la riera, evitant així que vagin a parar als carrers de Gessamí i Assutzena, tal com succeeix actualment, provocant el seu desbordament. L’actuació alliberaria aquesta aigua pluvial de l’estació de bombament principal ja que es derivaria cap al riu Foix, la seva llera natural.

El cost total de l’obra, promoguda per la regidoria d’Espai públic, es calcula en 1,5MEUR, una quantitat que es confia que es pugui finançar mitjançant subvencions del Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) de la Generalitat; l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), i a través de les contrapartides d’inversió que s’inclouran en la licitació del nou contracte de gestió de l’aigua municipal.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local