Millores a la xarxa

Endesa inverteix més de 300.000 euros per tancar una anella elèctrica a Canyelles

S'han estès dos quilòmetres de cablejat subterrani de mitjana tensió per tal d'unir vuit centres de transformació

Endesa inverteix més de 300.000 euros per tancar una anella elèctrica a Canyelles. Endesa

Endesa inverteix més de 300.000 euros per tancar una anella elèctrica a Canyelles. Endesa

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Endesa ha invertit més de 300.000 euros en construir a Canyelles el que tècnicament es coneix com una anella elèctrica, i que suposa un important avanç en la seguretat i la fiabilitat del subministrament a la localitat. I és que, a la pràctica, la Companyia ha unit vuit centres de transformació del municipi, una operació que garanteix la qualitat del servei a més de 2.600 clients, especialment del centre i de la urbanització Les Palmeres.  

Per a portar-ho a terme, la Companyia ha estès gairebé dos quilòmetres de cablejat subterrani de mitjana tensió entre els carrers de Vilanova, l’avinguda de Canyelles, el carrer d’Àvila i el camí del Romanguer. D’aquesta manera s’han pogut connectar vuit centres de transformació entre sí, cosa que possibilita que, en cas d’incidència o d’indisposició d’una de les línies principals, es pugui donar servei als clients afectats per una via alternativa (tot recuperant més ràpidament potència i clients). La mesura repercuteix no només en una reducció del temps de reposició, sinó en el fet que, en casos de treballs programats o manteniment de la xarxa, no és necessari cap interrupció de subministrament.

Les feines també han comportat l’adequació dels tres centres de transformació del municipi, als quals s’ha instal·lat un nou sistema suposa una millora substancial en la seguretat de les instal·lacions, ja que s’han substituït les cabines existents per unes encapsulades amb un gas de característiques especialment aïllants. Aquestes cel·les, completament estanques, tenen una major capacitat d’extinció en cas que es produís algun incident i són més segures per als tècnics, quan han d’entrar al centre de transformació a fer treballs de manteniment i millora o a realitzar alguna maniobra.

Aquests treballs formen part del conjunt d’actuacions que Endesa desenvolupa a la comarca del Garraf per tal de reforçar i assegurar el bon funcionament del servei per als seus clients.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local