BV-2249

Comencen les obres de construcció d'una minirotonda a la travessera urbana de Gelida

L’obra també inclou l’ampliació d’un metre la calçada de la carretera per facilitar el gir dels vehicles més llargs, i també la modificació de la rasant de la carretera

Comencen les obres de construcció d'una minirotonda a la travessera urbana de Gelida. Diputació de Barcelona

Comencen les obres de construcció d'una minirotonda a la travessera urbana de Gelida. Diputació de Barcelona

La Diputació de Barcelona inicia aquesta setmana les obres de construcció d’una minirotonda a la intersecció de la cruïlla entre la travessera de la carretera BV-2249 i l’Avinguda de Catalunya, a Gelida. L’objectiu del projecte és millorar la seguretat viària, l’accessibilitat i la mobilitat en general en aquest punt de xarxa bàsica del municipi.

L’actuació, que té un pressupost d’adjudicació de 155.557 euros i un termini i d’execució de tres mesos, inclou la construcció d’una minirtonda de 20 metres de diàmetres exterior que permeti tots els moviments entre l’Avinguda de Catalunya i la travessera de la BV-2249, i millorar la mobilitat dels vehicles pesants al voltant de la nova rotonda. L’obra també inclou l’ampliació d’un metre la calçada de la carretera per facilitar el gir dels vehicles més llargs, i també la modificació de la rasant de la carretera amb una lleugera reducció del pendent fins al 7% abans de l’entrada dels vehicles a la rotonda.

Aquesta actuació comportarà reordenar els passos de vianants existents així com executar millores de drenatge, arbrat, desviament de serveis afectats així com millores en l’enllumenat i en la senyalització horitzontal i vertical.

Durant les obres, en les diferents fases de l’obra es regularà el trànsit amb desviaments i pas alternatiu de vehicles mitjançant personal i semàfor provisional d’obres.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!