Reurbanització

Sant Martí Sarroca remodelarà els carrers de l'entorn de l'escola Jaume Balmes

Les obres permetran eliminar les barreres arquitectòniques (pals de llum, senyals de tràfic i escorcells al mig de les voreres) i pacificar el trànsit de la zona

Sant Martí Sarroca remodelarà els carrers de l'entorn de l'escola Jaume Balmes. Ajt Sant Martí Sarroca

Sant Martí Sarroca remodelarà els carrers de l'entorn de l'escola Jaume Balmes. Ajt Sant Martí Sarroca

Sant Martí Sarroca remodelarà els carrers de l'entorn de l'escola Jaume Balmes. Les obres permetran eliminar les barreres arquitectòniques i pacificar el trànsit de la zona.

Un dels projectes previstos en la modificació del pressupost municipal del passat 22 de març, per poder utilitzar els diners del romanent, és la remodelació de l’accés a l’escola Jaume Balmes pels carrers Tarragona i Verge de Montserrat, que permetrà eliminar les barreres arquitectòniques (pals de llum, senyals de tràfic i escorcells al mig de les voreres) i convertir la zona més segura donant prioritat als vianants (amb un tram de plataforma única).

Per poder exposar l’avantprojecte, tots els membres de l’equip de govern de l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca van convocar els veïns afectats a la Sala Polivalent per explicar-los de primera mà les obres previstes i, sobretot, aclarir-los que no hauran de pagar una remodelació dels carrers que repercutirà favorablement en la qualitat de les seves finques i a endreçar i pacificar l’entorn. Dels 655.000 € previstos d’inversió, 250.000 aniran a càrrec de la Generalitat de Catalunya, 300.000 de la Diputació de Barcelona i la resta (105.000) sortiran de la citada modificació del pressupost municipal. A la reunió també es va parlar de com vehicular els subministraments que es soterraran (llum, telèfon i fibra òptica), que es concretarà en el projecte definitiu. Quan estigui redactat, s’exposarà públicament per si cal presentar al·legacions. L’inici d’obres està previst per al proper any.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!