Millora viària

El PSC reclama a la Generalitat que faci passos pel desdoblament de la C-31 al Garraf i la millora de la BV-2115

El PSC reclama a la Generalitat que faci passos pel desdoblament de la C-31 al Garraf i la millora de la BV-2115. El diputat al Parlament Juan Luis Ruiz ha presentat propostes de resolució demanant al govern que abordi els estudis per a la millora d’aquestes infraestructures viàries.

Les propostes de resolució presentades pel PSC recorden que “el Pla d’Infraestructures del Transport de Catalunya 2026 es contempla la possibilitat del desdoblament de la C-31 al Garraf entre Sant Pere de Ribes, Vilanova i la Geltrú i Cubelles” i afegeix que “al seu pas entre Sant Pere de Ribes i per Vilanova i la Geltrú aquesta via, actua també com a ronda d’aquesta zona, i els peatges de la C-32 comportant un trànsit de pas que no li correspon i un major risc d’accidentalitat. Habitualment s’hi provoca un trànsit intens i cues en diversos moments del dia. Tanmateix es necessari resoldre les connexions i enllaços amb els municipis.” Per això, el grup parlamentari socialista demana al Govern que “en un termini màxim de sis mesos encarregui un estudi/avantprojecte del desdoblament de la C-31 al Garraf, entre Sant Pere de Ribes i Cubelles”.

Per altra banda, la segona proposta de resolució explica que “la BV-2115 és titularitat de la Generalitat de Catalunya entre la comarca de l’Alt Penedès i la C-31” i assegura que “es fa necessari, atès el trànsit d’aquesta via comarcal, millorar diversos aspectes de la mateixa, en especial els accessos al camí Ral i dotar d’accessos d’entrada i sortida a la C-32, entre d’altres per millorar-ne la seguretat i l’accessibilitat, per exemple, a l’alçada del càmping Vilanova Park, sent aquesta la instal·lació d'allotjament turístic amb més capacitat de la comarca del Garraf, el que fa que especialment en temporada turística es produeixin molts desplaçaments a aquest establiment.”. En aquest context, la proposta insta al Govern de la Generalitat a que “en un termini màxim de sis mesos encarregui un estudi de millora de la carretera BV-2115 entre la C-32 i la C-31”

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local