Neteja viària

Cunit eliminarà les herbes amb una màquina de vapor per evitar els productes químics

La nova màquina té altres aplicacions com ara l'eliminació de pintades i d’altres taques difícils de netejar amb les eines habituals

Cunit eliminarà les herbes amb una màquina de vapor per evitar els productes químics. Ajuntament de Cunit

Cunit eliminarà les herbes amb una màquina de vapor per evitar els productes químics. Ajuntament de Cunit

L’Ajuntament de Cunit ja compta amb la nova màquina de vapor per a la eliminació de les herbes a la via pública. Es tracta d’una màquina que genera vapor a 200º que es combinarà amb la neteja mecànica que s’està portant a terme fins ara. Aquesta alternativa es va buscar per a substituir l’ús de productres químics per a treure les herbes que apareixen a la via pública. Aquesta màquina les elimina un xoc tèrmic, que, a més, és respectuós amb el medi ambient.

El regidor de Medi Ambient, Jose Manuel Cabada, explica que “ja comptem amb la nova màquina de vapor com a tractament respectuós amb el nostre entorn. Els efectes del vapor no són tan ràpids com els que tenen els herbicídes químics, però el resultat és molt satisfactori segons les demostracions que hem vist”. Ja s’ha començat a fer les primeres proves. La màquina té altres aplicacions com la eliminació de graffitis i d’altres taques difícils de netejar amb les eines habituals del servei de neteja viària.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!