Recollida selectiva

En marxa la recollida de cartrons porta a porta als comerços de la façana marítima de Cubelles

La iniciativa, activa des del 15 de juny i fins al 15 de setembre, pretén descongestionar els contenidors de paper de la resta d’usuaris en una època de creixement de l’activitat i nombre de veïns

En marxa la recollida de cartrons porta a porta als comerços de la façana marítima de Cubelles. Ajuntament de Cubelles

En marxa la recollida de cartrons porta a porta als comerços de la façana marítima de Cubelles. Ajuntament de Cubelles

L’Ajuntament de Cubelles ha posat en marxa aquest estiu un nou sistema de recollida de cartrons als comerços de la façana marítima, des del torrent de Santa Maria i fins a Les Salines. El servei, que va iniciar-se el 15 de juny i s’allargarà fins al 15 de setembre, consisteix en la visita porta a porta a cada establiment de la primera línia de mar dos cops a la setmana de dos operaris acompanyats d’un vehicle bicompartimentat, que s’encarreguen d’aplegar els residus degudament lligats i endreçats. D’aquesta manera, els comerciants, que ja havien estat informats prèviament, s’estalvien el seu dipòsit i, a la vegada, es descongestionen els contenidors habilitats per a la recollida del cartró justament en un època en què la generació de deixalles augmenta considerablement per l’augment de població i de l’activitat dels negocis de la zona.

De moment, enguany s’ha aprovat un contracte amb la companyia Cespa per un import total de 16.395,54 euros (IVA inclòs), mentre que des de la regidoria de Medi ambient, encapçalada pel primer tinent d’alcalde, Josep Maria Hugué, ja s’està treballant en la licitació del seu servei de cara a l’estiu 2022. La iniciativa s’emmarca en el pla de mesures transversals endegades des de l’Ajuntament de la vila amb l’objectiu de millorar i incentivar la recollida selectiva i potenciar la sostenibilitat natural del municipi.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!