Ajuts socials

Sitges publica el llistat provisional de persones admeses a la convocatòria d’ajudes al lloguer just

El llistat es pot consultar a sitges.cat/habitatge i indica, de les 442 sol·licituds rebudes, quines han estat admeses i excloses provisionalment

L’Ajuntament de Sitges ha publicat al web municipal sitges.cat/habitatge el llistat de sol·licituds admeses i excloses de la darrera convocatòria d’ajuts al lloguer just, a la qual el consistori ha previst destinar 2,1 milions d’euros.

De les 442 sol·licituds presentades, 365 han estat admeses provisionalment, 69 excloses provisionalment, dues excloses per incompatibilitat amb les bases per diferents conceptes i sis més excloses per presentació fora de termini.

Les persones excloses provisionalment a les quals se’ls ha fet un requeriment de documentació, disposen fins el 20 de setembre per presentar-la, a comptar des de l’endemà de la publicació al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona.

La presentació de documentació ·legacions s’ha de realitzar en aquest tràmit a la seu electrònica o bé presencialment a l’OAC amb cita prèvia.

El 2020, les ajudes al lloguer van arribar a 491 llars i a un total de 1.083 persones, i van servir per assumir de mitjana el 56,7% de la despesa d’aquestes llars, en relació a un lloguer mitjà de 654 euros.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!