Reurbanització

Comencen les obres de reforma del pas sota via del carrer de Josep Coroleu de Vilanova

Els treballs que s'hi faran serviran per ampliar de 2 a 6 metres l'actual pas per a vianants, per així poder incorporar un carril bici compartit

Comencen les obres de reforma del pas sota via del carrer de Josep Coroleu de Vilanova. Ajuntament de Vilanova

Comencen les obres de reforma del pas sota via del carrer de Josep Coroleu de Vilanova. Ajuntament de Vilanova

Avui dimecres comencen els treballs de reforma del pas sota via del carrer de Josep Coroleu, que s'emmarquen dins l'actuació del projecte de construcció del Camí Pedalable del Garraf, impulsat des del Consell Comarcal del Garraf i la Diputació de Barcelona.

Els treballs que s'hi faran serviran per ampliar de 2 a 6 metres l'actual pas per a vianants, per així poder incorporar un carril bici compartit. També augmentarà la visibilitat amb un increment de llum natural i es millorarà l'accessibilitat amb la rebaixa del pendent de les actuals rampes.

El disseny posa especial èmfasi en la millora de la percepció de la seguretat des de la perspectiva de gènere, amb l'eliminació dels racons i revolts, i la creació, a la banda de mar, d'una escala que, juntament amb la rampa, faciliten al vianant un segon itinerari per creuar el pas.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!