Reurbanització

Comencen les obres de conversió de les Quatre Fonts i el Pont de França del Vendrell en zona de vianants

El dimecres dia 15 s’instal·laran les casetes d’obra a la Riera de la Bisbal entre el pont de França i el pont Nou

Comencen les obres de conversió de les Quatre Fonts i el Pont de França del Vendrell en zona de vianants . Ajuntament del Vendrell

Comencen les obres de conversió de les Quatre Fonts i el Pont de França del Vendrell en zona de vianants . Ajuntament del Vendrell

L’Ajuntament del Vendrell durà a terme la propera setmana els treballs previs de senyalització i els canvis de circulació necessaris per poder iniciar, d’aquí a pocs dies, les obres per a la conversió en zona de vianants del carrer de les Quatre Fonts i el carrer de l’Om (fins al carrer de la Cometa), així com del Pont de França.  Unes obres que també permetran la millora de les infraestructures i serveis públics d’aquests carrers.

En concret, la previsió dels treballs és la següent:

-El dimecres dia 15 s’instal·laran les casetes d’obra a la Riera de la Bisbal entre el pont de França i el pont Nou.

-Es talla el trànsit al c/ Muralla amb c/ Om durant 3 mesos. A partir del dimecres 15 i el dijous 16:

· Hi haurà accés restringit per a veïns mitjançant el carrer Carnisseria.

· S’invertirà el carrer Muralla davant la impossibilitat d’habilitar-lo doble sentit.

· S’invertirà el C/Puig i Llagostera per desviar-hi tot el trànsit procedent del carrer Santa Anna.

· S’habilita un tram del carrer de la Font de la Menya en doble sentit. Es limita l’accés als carrers Nou i Om i s’habilita en dos sentits de circulació només per a veïns.

· El dimecres es retirarà tota la senyalització i pilones ubicades a les 4 Fonts.

-El dijous dia 16 es pintarà la parada de bus i s’habilitarà l’espai per traslladar els contenidors a la Riera de la Bisbal, al costat del Gimnàs Record. S’anul·laran els estacionaments del costat de la Riera. 

-El dilluns dia 20 s’invertirà l’avinguda Catalunya, i es faran les modificacions de pintura necessàries a aquest efecte. Es prohibirà l’estacionament i es tallarà el trànsit del carrer per pintar i senyalitzar.

-El dimarts dia 21, quan s’hagi finalitzat les tasques de pintura, es tallarà definitivament al trànsit el pont de França.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!