Pantà del Foix

L'ACA inverteix 4,3 MEUR en el manteniment, conservació i seguretat de les preses que gestiona

S'aplicarà a Darnius Boadella, Sau, la Baells, Sant Ponç, la Llosa del Cavall, Foix, Siurana i Colomers

Embassament del Foix. EIX

Embassament del Foix. EIX

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) ha posat a licitació un contracte per valor de 4,3 MEUR per millorar la seguretat, control i conservació de les preses que gestiona de manera directa. Les ofertes es poden presentar fins el 18 d'octubre i el contracte tindrà una durada de dos anys. Es tracta del primer contracte marc que licita l'administració hidràulica en aquest àmbit i s'aplicarà a les preses de Darnius Boadella, Sau, la Baells, Sant Ponç, la Llosa del Cavall, Foix, Siurana i Colomers. Amb aquesta acció es vol fer, amb una metodologia comuna, actuacions de manteniment per a garantir l'operativitat dels òrgans de desguàs i les assistències tècniques necessàries en relació amb els fets imprevisibles.

Fins ara, les tasques de comprovacions, conservacions i seguretat s'han gestionat amb contractacions de suport específiques, sota la supervisió de tècnics de l'ACA. Aquest contracte marc permetrà aglutinar la major part de necessitats objecte d'externalització en un mateix marc regulatori i d'actuació. L'objectiu és optimitzar la gestió, els processos i el resultat.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local