Segur de Dalt i Els Jardins

Calafell i Cunit obriran un nou carrer que comunicarà els dos municipis a la part de muntanya

Connectarà l’avinguda de Santa Maria de Montserrat i el carrer del Crisantem

Calafell i Cunit obriran un nou carrer que comunicarà els dos municipis a la part de muntanya. Ajuntament de Calafell

Calafell i Cunit obriran un nou carrer que comunicarà els dos municipis a la part de muntanya. Ajuntament de Calafell

Els ajuntaments de Calafell i de Cunit han acordat l’obertura d’un nou carrer que comunicarà els dos municipis a la part de muntanya. El nou vial connectarà l’avinguda de Santa Maria de Montserrat, a Segur de Dalt de Calafell, i el carrer del Crisantem, a la urbanització Els Jardins de Cunit.

Els dos consistoris compartiran les despeses. Cunit es fa càrrec de la redacció del projecte i de l’execució de les obres, mentre Calafell pagarà l’expropiació del terreny necessari al nostre terme municipal (Cunit ja disposa dels terrenys a la seva banda). Els dos municipis també tramitaran les modificacions urbanístiques necessàries per fer possible la realització del projecte.

Els dos municipis guanyen connectivitat, aconsegueixen noves sortides d’emergència en cas d’incendi forestal i obtenen alternatives per a accedir a les vies principals tan locals com comarcals i nacionals.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!