Diputació

La renovació de clavegueram a Sant Cugat Sesgarrigues costarà mig milió d'euros

El projecte també proposa l’ampliació de la capacitat per a l’evacuació de l’aigua en temps de pluja i la instal·lació d’elements de captació de l’aigua de pluja com ara reixes i embornals

La renovació de clavegueram a Sant Cugat Sesgarrigues costarà mig milió d'euros. EIX

La renovació de clavegueram a Sant Cugat Sesgarrigues costarà mig milió d'euros. EIX

La Diputació de Barcelona ha presentat a l’ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues el projecte executiu de renovació del clavegueram del carrer de les Creus, que ha vist sobrepassada la seva capacitat de disseny amb el temps. El projecte, que preveu una inversió de 512.241 euros, millora el funcionament de la xarxa i evita l’acumulació d’aigua en la superfície del carrer.

El projecte també proposa l’ampliació de la capacitat per a l’evacuació de l’aigua en temps de pluja i la instal·lació d’elements de captació de l’aigua de pluja com ara reixes i embornals, per a la seva captació i posterior conducció a la xarxa de recollida d’aigües pluvials existent en el municipi. En conjunt, l’actuació suposa una millora de la resiliència del municipi enfront a les inundacions i també en la protecció del medi ambient.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!