Diputació

La renovació de clavegueram a Sant Cugat Sesgarrigues costarà mig milió d'euros

El projecte també proposa l’ampliació de la capacitat per a l’evacuació de l’aigua en temps de pluja i la instal·lació d’elements de captació de l’aigua de pluja com ara reixes i embornals

La renovació de clavegueram a Sant Cugat Sesgarrigues costarà mig milió d'euros. EIX

La renovació de clavegueram a Sant Cugat Sesgarrigues costarà mig milió d'euros. EIX

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

La Diputació de Barcelona ha presentat a l’ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues el projecte executiu de renovació del clavegueram del carrer de les Creus, que ha vist sobrepassada la seva capacitat de disseny amb el temps. El projecte, que preveu una inversió de 512.241 euros, millora el funcionament de la xarxa i evita l’acumulació d’aigua en la superfície del carrer.

El projecte també proposa l’ampliació de la capacitat per a l’evacuació de l’aigua en temps de pluja i la instal·lació d’elements de captació de l’aigua de pluja com ara reixes i embornals, per a la seva captació i posterior conducció a la xarxa de recollida d’aigües pluvials existent en el municipi. En conjunt, l’actuació suposa una millora de la resiliència del municipi enfront a les inundacions i també en la protecció del medi ambient.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local