Aigua

Inauguració de l’exposició “Operació Aigua” a Igualada

L’acte tindrà lloc demà, 26 d’octubre, a les 12 h, al Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l'Anoia, amb la presència de representants de l’Ajuntament d’Igualada i d’Aigua de Rigat

Inauguració de l’exposició “Operació Aigua” a Igualada. EIX

Inauguració de l’exposició “Operació Aigua” a Igualada. EIX

L’exposició “Operació Aigua” organitzada per Aigua de Rigat, companyia gestora del cicle integral de l’aigua, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Igualada, serà inaugurada demà, dimarts, 26 d’octubre, a les 12 h, al Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l'Anoia.

L’exposició es podrà visitar fins al 15 de novembre. L’objectiu és conscienciar sobre la situació actual i futura de la disponibilitat d’aigua, dels usos i abusos que en fem com a societat i de l’impacte que aquests tenen en el medi natural. Està dirigida al públic general, però, especialment, al públic familiar i escolar. A l’acte d’inauguració, hi assistiran el regidor de Promoció Cultural i Relacions Institucionals de l’Ajuntament d’Igualada, Pere Camps, i el regidor de Sostenibilitat i Mobilitat, Miquel Vives. Per part d’Aigua de Rigat, hi participarà el gerent David Gall.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!