Prevenció d’Incendis

Olivella inicia les obres per arranjar quatre camins municipals per prevenir incendis forestals

Els treballs tindran una durada de dues setmanes i han suposat una inversió de 17.322,00 euros

Olivella inicia les obres per arranjar quatre camins municipals per prevenir incendis forestals. Ajuntament d'Olivella

Olivella inicia les obres per arranjar quatre camins municipals per prevenir incendis forestals. Ajuntament d'Olivella

L'Ajuntament d'Olivella ha iniciat les obres dels quatre camins municipals inclosos en el Projecte de Prevenció d’Incendis (PPI 2021). Concretament, s'arranjaran el camí del Pou Tancat, el camí del Castell d’Olivella, el camí del Fondo de Mas Bargalló i el camí del dipòsit de la urbanització Mas Milà amb l'objectiu que aquestes vies estiguin preparades per prevenir possibles incendis forestals. Cal recordar que el municipi d'Olivella està catalogat d'alt risc d'incendis forestals.

Amb aquestes actuacions, com cada any, es pretén mantenir la xarxa de camins apta per a l'ús com a infraestructures d'incendis forestals i, a més, es fa possible el manteniment i l'ús d'alguns camins principals que en molts casos seria molt complicat realitzar fora d'aquests programes.

Els treballs tindran una durada de dues setmanes i han suposat una inversió de 17.322,00 euros, IVA inclòs. El 90% de l'import ha estat subvencionat per la Diputació de Barcelona.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!