Escombraries

L’Ajuntament de Cunit adquirirà nous contenidors per al municipi

El contracte de serveis de la recollida de residus finalitza al desembre de 2022 i el govern cunitenc vol obrir un debat sobre als sistemes més viables per a la seva gestió

L’Ajuntament de Cunit adquirirà nous contenidors pel municipi. Ajuntament de Cunit

L’Ajuntament de Cunit adquirirà nous contenidors pel municipi. Ajuntament de Cunit

El ple de Cunit ha aprovat una modificació de crèdit per a la licitació de contenidors nous pel municipi de Cunit per valor de 702.000 euros. Una inversió que des de la regidoria de Medi Ambient s’ha definit com a “molt necessària i molt important de cada a afrontar el nou servei i la seva gestió”. Els actuals contenidors són de 2002, del moment en què va començar l’actual contracte.

La partida s’ha aconseguit a través d’una modificació de crèdit aprovada pel Ple Municipal.

El contracte de serveis de la recollida de residus finalitza al desembre de 2022 i el govern cunitenc ja ve anunciant que es portarà a terme properament un procés de participació ciutadana per tal de recollir les opinions de la població pel que fa als sistemes més viables per a la gestió de la recollida dels residus urbans al municipi.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!