Amb ulls de dona

Vilafranca organitza una activitat de marxes exploratòries des d’una perspectiva feminista

És la forma d’incorporar la perspectiva de gènere en el disseny de les ciutats

Vilafranca organitza una activitat de marxes exploratòries des d’una perspectiva feminista. EIX

Vilafranca organitza una activitat de marxes exploratòries des d’una perspectiva feminista. EIX

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, a través del Servei d’Igualtat, organitza una activitat de Marxes exploratòries des d’una perspectiva feminista per a l’abordatge i la inclusió de les necessitats i experiències de les dones, des de l’urbanisme amb perspectiva de gènere. Les marxes exploratòries són una eina metodològica que a partir de l’observació, l’experiència directa i la participació de les dones permet fer diagnosi i recomanacions dels espais urbans en la vida quotidiana. És la forma d’incorporar la perspectiva de gènere en el disseny de les ciutats.

Accions de l’activitat

El programa de Marxes exploratòries des d’una perspectiva feminista proposa 3 accions, no mixtes, per a les quals cal inscripció prèvia per correu electrònic a siad@vilafranca.org o telèfon 93 890 32 18.

· 27 de gener de 2022, a les 19h, a l’Escorxador. Xerrada-taller Com posar la vida de les persones al centre de la presa de decisions sobre l’urbanisme?, per saber que és això de posar la vida de les persones al centre de les decisions urbanes i  fer propostes i itineraris de les marxes exploratòries amb perspectiva feminista a Vilafranca.

· 3 de febrer de 2022, a les 19h. Marxes exploratòries amb dos itineraris diferents des de un mateix punt de sortida (a determinar a la primera trobada). Caminarem juntes per diferents barris de la Vila per tal d'analitzar col·lectivament i des d'una perspectiva de gènere quins elements físics i socials condicionen les nostres percepcions de seguretat.

· 3 de març de 2022, a les 19h, a l’Escorxador. Informe de resultats, diagnosi i recomanacions sorgides de les anteriors marxes exploratòries. 

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!