Millora de la xarxa

L’Ajuntament de Cubelles i Agbar renoven la xarxa d’aigua dels carrers Antoni Tàpies i Picasso

Les obres tenen prevista la durada d’un mes i milloraran el servei a la ciutadania, ja que reduiran les incidències en el servei

L’Ajuntament de Cubelles i Agbar renoven la xarxa d’aigua dels carrers Antoni Tàpies i Picasso de Cubelles. Agbar

L’Ajuntament de Cubelles i Agbar renoven la xarxa d’aigua dels carrers Antoni Tàpies i Picasso de Cubelles. Agbar

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

L’Ajuntament de Cubelles i Agbar, companyia gestora del cicle de l’aigua i serveis mediambientals, estan executant els treballs de millora de la xarxa d’aigua dels carrers Antoni Tàpies i Picasso a la urbanització Mas Trader de Cubelles. Les obres van començar el passat dilluns, 7 febrer, i tenen una durada d’un mes. L’actuació en la xarxa de distribució d’aigua potable contempla la substitució d’una canonada de 160 metres.

L’Ajuntament i la companyia concessionària del servei van acordar aquestes obres que suposaran una millora en el servei i reduiran les incidències habituals que es produeixen en la zona. Durant les obres no es preveuen afectacions en el subministrament d’aigua, excepte el dia que es facin les connexions i el canvi de l’escomesa del tub vell al nou. Aquestes afectacions succeiran al final dels treballs i s’informarà puntualment.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local