Veus d'empresa

Agricultura sostenible

Fruita madurada a l'arbre i amb el màxim sabor

Vilafranca del Penedès | 22-06-2022 11:37

Fruita madurada a l'arbre i amb el màxim sabor. Ametller Origen

Fruita madurada a l'arbre i amb el màxim sabor. Ametller Origen

Si l'estiu ens agrada, no és només per ser una època de vacances, on impera el temps lliure, les aficions, el lleure i la trobada amb família i amics. L'estiu és sinònim de dinars i sopars a l'aire lliure i d'àpats carregats de les fruites més variades. Melons, síndries, préssecs, cireres i prunes són les grans protagonistes de la temporada i uns dels productes que millor representen l'oferta d’Ametller Origen durant tot l'estiu.

Els camps fruiters que té Ametller Origen al Penedès són l'origen de la gran diversitat de les seves botigues, però també la clau d'un producte de qualitat que ha madurat al camp i que arriba al consumidor quan toca. Aquesta és la clau de l'èxit de la companyia penedesenca que, tal i com expliquen els germans Ametller, apliquen el que sempre han vist a casa, unes pràctiques tradicionals que són bàsiques per aconseguir un sabor únic. La fruita madura a l'arbre o la planta i l'explotació d'aquestes plantes o arbres es fa de forma sostenible, seguint les tècniques de l’agricultura sostenible, aconseguint un producte més gustós i amb el màxim de nutrients.

I a aquesta pràctica tradicional, se suma un factor molt important per a la companyia: poder posar a la venda la fruita de forma immediata, de manera que el consumidor pugui està degustant a casa seva uns préssecs o una síndria que 24 hores abans encara era a la planta o l'arbre.

En aquesta cura pel producte que comercialitza, Ametller Origen introdueix una altra gran diferència amb altres establiments: als camps d'Ametller Origen la fruita va directa a la caixa, de manera que quan la cullen no la llencen a galledes o palets, sinó que es col·loquen a les mateixes caixes que l'endemà ja es poden trobar a les botigues. La pràctica és més sostenible i curosa amb el producte final: en el sector fruiter, un sol treballador, en 7 hores, pot collir uns mil quilos de fruita; però a Ametller Origen estimen que cadascun d'ells cull com a molt unes 300 o 400 quilos.

Màrqueting de continguts

L'empresa del segle XXI es basa en les persones i les seves històries, inspiradores, compartibles i convicents.

Demana'ns el dossier "Veus d'empresa: màrqueting de continguts", t'explicarem totes les avantatges de donar a conèixer la teva empresa en aquest espai.

Contacta amb nosaltres

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!