Veus d'empresa

Solidaritat

Més de 1.500 assistents i 20.000 € recaptats per a La Marató en els esdeveniments solidaris organitzats per Ametller Origen

Vilafranca del Penedès | 04-12-2022 16:31

Més de 1.500 assistents i 20.000 € recaptats per a La Marató en els esdeveniments solidaris organitzats per Ametller Origen . Ametller Origen

Més de 1.500 assistents i 20.000 € recaptats per a La Marató en els esdeveniments solidaris organitzats per Ametller Origen . Ametller Origen

Les malalties cardiovasculars són la principal causa de mort als països desenvolupats i un dels problemes actuals de salut pública més rellevants. Aquest any, La Marató, que celebra la seva 31a edició, està dedicada a aquestes malalties, que inclouen aquelles que afecten el cor i el sistema vascular, les artèries i les venes com la hipertensió arterial, l’angina de pit, la insuficiència cardíaca, entre altres. Segons dades de l’OMS, l’any 2019 aproximadament 18 milions de persones van morir al món per causa d’una malaltia cardiovascular, xifra que representa un 32% del total de defuncions. I és que les malalties cardiovasculars s’han convertit en un dels principals problemes actuals de salut pública.

D’altra banda, un dels problemes d’aquestes malalties és que, sovint, no presenten símptomes i la mort sobtada pot ser-ne la primera manifestació. És per això que la prevenció és clau per evitar la incidència d’aquestes malalties. I és que si bé és cert que en els problemes de salut cardiovascular hi ha implicats factors de risc com poden ser l’edat, el sexe o la predisposició genètica, està demostrat que uns hàbits de vida saludables com una bona alimentació, basada en la dieta mediterrània, un bon descans i la pràctica regular d’exercici físic, així com eines de prevenció dirigides als joves sans i a la població de risc són de gran utilitat per reduir la incidència d’aquestes malalties.

Ametller Origen, al costat de La Marató

En aquest sentit, fidels al nostre propòsit de promoure un estil de vida més saludable i sostenible a través d’una alimentació nutritiva, plaent i neta, des d’Ametller Origen fem costat a La Marató d’enguany per sensibilitzar i impulsar la recerca científica per a les malalties cardiovasculars. És per això  que aquest novembre vam organitzar dos esdeveniments solidaris: la I Caminada solidària ‘Directe al cor’, juntament amb el Centre Excursionista del Penedès, i el Sopar solidari de Nadal. En total, més de 1.500 persones vam participar en ambdós actes, que van recaptar un total de 20.000 € que es van destinar íntegrament a La Marató.

La I Caminada solidaria va tenir el diumenge 13 de novembre a lloc a les portes del Penedès, a Gelida, i va ser una jornada festiva, familiar, però sobretot molt solidaria. Grans i petits van fer una ruta d’onze quilometres per diferents punts del municipi com La Talaia, Can Batllevell, Can Mata o la finca Can Rius de Juvé & Camps, on van poder gaudir d’un bon esmorzar, així com de la música del Grallers de Vilafranca. 

D’altra banda, el sopar, que va tenir lloc al Museu Marítim de Barcelona el passat dijous 24 de novembre, va comptar amb la presència dels xefs Nandu Jubany, Hideki Matsuhisa i el pastisser Oriol Balaguer. La vetllada, conduïda per Òscar Dalmau, va està amenitzada per la música en directe del grup A vocal i els assistents van poder degustar els plats exclusius dels xefs, com els canelons d’espinacs del Nandu Jubany, el sushi del Hideki Matsuhisa i el panettone de l’Oriol Balaguer.   

Màrqueting de continguts

L'empresa del segle XXI es basa en les persones i les seves històries, inspiradores, compartibles i convicents.

Demana'ns el dossier "Veus d'empresa: màrqueting de continguts", t'explicarem totes les avantatges de donar a conèixer la teva empresa en aquest espai.

Contacta amb nosaltres

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!