Veus d'empresa

Ametller Origen

‘Dona 1L d’escalf’, la campanya solidària per assegurar un plat calent a les persones sense llar

Vilafranca del Penedès | 07-03-2024 09:27

‘Dona 1L d’escalf’, la campanya solidària per assegurar un plat calent a les persones sense llar. Ametller Origen

‘Dona 1L d’escalf’, la campanya solidària per assegurar un plat calent a les persones sense llar. Ametller Origen

Sabies que la meitat de les persones que viuen al carrer tenen dificultat per menjar un plat calent? Així es desprèn del nou Informe sobre la situació de les persones que viuen al carrer a la ciutat de Barcelona 2023 d’Arrels Fundació, un document que la Fundació ha avançat i que posa de manifest la realitat de les persones sense llar.

Per ajudar a revertir aquesta tendència i en línia amb el nostre compromís amb la comunitat per facilitar l’accés a una alimentació saludable, des d’Ametller Origen ens hem unit amb Arrels Fundació per posar en marxa la campanya ‘Dona 1L d’escalf’, una iniciativa solidària per assegurar un plat calent a les persones sense llar, coincidint amb els mesos de més fred.

La campanya consisteix en la donació  de 50 cèntims per la venda de cada brou de pollastre i pernil 1L, disponible a totes les botigues físiques d’Ametller Origen i a la botiga online, i que es destinaran a Arrels Fundació per cobrir les necessitats d’allotjament per a les persones que no tenen llar. Un producte, el brou, que ha estat escollit pel seu simbolisme. I és que es tracta d’un aliment  molt reconfortant per a les persones que viuen al carrer, però, per altra banda, perquè un brou calent significa tenir una llar on cuinar-lo i on viure i, aquest és l’objectiu pel qual treballa la Fundació: que ningú dormi al carrer.

Suma’t a la campanya i dona un litre d’escalf a qui més ho necessito!

Màrqueting de continguts

L'empresa del segle XXI es basa en les persones i les seves històries, inspiradores, compartibles i convicents.

Demana'ns el dossier "Veus d'empresa: màrqueting de continguts", t'explicarem totes les avantatges de donar a conèixer la teva empresa en aquest espai.

Contacta amb nosaltres

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!