Nadal 2017

El Mercat del Centre convida a preparar els àpats de Nadal amb una àmplia campanya de promocions

Sortejaran cada setmana cinc carros de la compra valorats en 100 euros entre els seus clients

Els paradistes reivindiquen la qualitat dels seus productes i el tracte proper com a millor marca del mercat

Redacció Vilanova i la Geltrú 06-12-2017 10:33 Lectures 4181
Olga Pros, de l'associació de comerciants del Mercat del Centre de Vilanova i la Geltrú. Eix Diari

Olga Pros, de l'associació de comerciants del Mercat del Centre de Vilanova i la Geltrú. Eix Diari

L'associació de comerciants del Mercat del Centre de Vilanova i la Geltrú posa en marxa aquest cap de setmana la campanya de compres de Nadal i Reis i ho fa amb noves iniciatives per promocionar la qualitat dels seus productes i per posar el valor el tracte personal i proper que ofereix el mercat a la seva clientela.

A partir de l'11 de desembre, l'associació de comerciants i la direcció del Mercat del Centre posen en marxa aquesta nova campanya, “Compra al Mercat del Centre i sortirà guanyant!”, que proposarà sortejos setmanals de carros de compra. Olga Pros, portaveu de l'associació de comerciants, explica que la iniciativa que impulsen els paradistes per aquestes festes de Nadal i Reis consisteix en una “sèrie de sortejos setmanals on tothom podrà participar simplement per comprar al Mercat del Centre des de l'11 de desembre fins el divendres 5 de gener”. Es tracta d'una iniciativa que vol premiar la fidelitat del client del mercat, però especialment atraure nous compradors al Mercat del Centre que descobreixin les àmplies possibilitats que ofereix l'equipament municipal: l'excel·lent relació entre la qualitat dels productes i el preu, la varietat d'articles, el tracte proper del personal del mercat i l'accessibilitat del mercat.

Concretament es faran 5 sortejos setmanals de 5 carros de compra valorats en 100 euros cadascun d'ells. I és que el guanyador obtindrà, a més del carro, un val de compra de 100 euros que podrà bescanviar al Mercat del Centre quan vulgui. Per participar en el sorteig només caldrà omplir el tiquet de la compra amb les dades personals, el telèfon de contacte i dipositar-ho en l'urna que trobarà a cada entrada del mercat. Els sortejos es faran els divendres 15, 22 i 29 de desembre a les 19h de la tarda i el divendres 5 de gener a les 13 h del migdia al Mercat.

Jo compro al Mercat

Es tracta d'una campanya valorada en 2.000 euros que compartirà protagonisme aquests dies amb les ofertes i promocions especials de Nadal, Cap d'Any i Reis que preparen els paradistes locals. També amb el joc Jo compro al Mercat, una iniciativa d'EIX DIARI, el Mercat del Centre i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú per donar a conéixer la història local i posar en valor els productes auctòctons i la gastronomia vilanovina. En aquest sentit, Olga Pros, de l'associació de comerciants del Mercat del Centre, convida a la participació activa en el joc i fa una crida a les jugadores per animar-les a fer-se aquest any amb el títol de “Reina del Mercat”: “en les dues primeres edicions del joc, els guanyadors han estat dos nois fantàstics però seria genial que aquest any la guanyadora fos una dona, ja toca!”.

Tallers infantils per fer més fàcils les compres familiars

Una altra de les iniciatives que posarà novament en marxa el Mercat del Centre coincidint amb la campanya de compres de Nadal i Reis són els tallers infantils que es programaran els divendres a la tarda (de 18 a 20 hores) al mateix equipament i que tenen com a principal objectiu fer més fàcils les compres familiars i que els més petits de casa descobreixin la vessant més lúdica del mercat, mentre que mares i pares poden enllestir els àpats d'aquests dies festius. Aquest servei de ludoteca que oferirà el Mercat del Centre és programarà també el matí de Reis.

Nous horaris per les Festes

Per tal d'adaptar-se a les necessitats de la clientela durant aquests dies de festes, el Mercat del Centre estrenarà un nou horari d'atenció al públic. Les parades estaran obertes aquest dijous 7 de desembre de 8 a 14 hores i de 17 a 20 hores i el dissabte 23 s'obrirà de forma ininterrompuda de les 8 a les 18 hores.

Amb aquests horaris, els paradistes podran fer front a la setmana més important de vendes de tot l'any: “els preparatius de Nadal representen un dels moments més especials per al mercat, és una de les setmanes de majors vendes. Si bé les parades del peix són el plat fort, els encàrrecs exclusius que es fan a la majoria de parades són els complements perfectes per a les taules nadalenques”, apunta Olga Pros, que recorda que la varietat de productes que ofereix el mercat encaixa amb totes les possibilitats i costums familiars. I la proximitat dels professionals del mercat permet a la clientela preguntar tots els dubtes i rebre el millorar assessorament, un tracte personal que no es produeix en les grans superfícies comercials.