Veus d'empresa

Nadal 2019

El Mercat del Centre estrena servei a domicili per a Vilanova i Les Roquetes

Vilanova i la Geltrú | 05-12-2019 10:55

El Mercat del Centre posa en marxa la campanya de Nadal. Marta González

El Mercat del Centre posa en marxa la campanya de Nadal. Marta González

El Mercat del Centre de Vilanova i la Geltrú dóna el tret de sortida a la campanya de Nadal amb nous sortejos, promocions i posant en marxa un nou projecte. Aquest any, el 2019, ha estat un bon any pel Mercat que ha vist obrir de nou parades que estaven tancades. La Marta Jordà és la nova presidenta de l’Associació de Paradistes del Mercat del Centre.

Posen en marxa el servei a domicili del Mercat. Com sorgeix la idea i com funcionarà?

Fa temps que ho teníem en ment i les grans superfícies també ho fan. Així que ens hi sumem.  El client tindrà dues opcions per encarregar el servei a domicili.  Una opció és fer la comanda per telèfon a les parades perquè li preparin l’encàrrec Un cop el tinguin, es portarà al domicili del client i haurà de pagar l’import del ticket i el del servei de domicili. L’altra opció és venir a fer la compra presencial al mercat i deixar tota la compra a una de les parades i detallar l’adreça i l’hora a la que vol que li portin l’encàrrec. 

A quines poblacions fareu el domicili?

De moment, com acabem de començar només es farà domicili a Vilanova i a Les Roquetes. 

Enguany ha augmentat el número de paradistes al Mercat. Què significa això per a vosaltres?

Estem molt contents, tenim parades noves gairebé de cada sector. Al Mercat de Vilanova hi ha 72 parades i ara mateix només queden 7 que estiguin tancades. El que estem veient és que hi ha un repunt en l’obertura ja que vam tenir una època que havien tancat moltes. Això també és gràcies a l’Ajuntament que ho està facilitant i està donant ajudes perquè s’obrin parades noves.

Com cada any, el Mercat del Centre prepara la seva campanya de Nadal. Des de l’Associació s’encarreguen de la decoració de les zones comunes del Mercat i de regalar calendaris als clients. Aquest any també estrenen un fil musical nadalenc que acompanyarà aquestes dates especials i trobem novetats en els seus sortejos. 

Hi ha canvis en l’horari del Mercat?

Aquest any els festius ens cauen de manera que no fem canvis en els horaris. L’únic canvi que tenim és aquest divendres dia 6 de desembre que hem decidit per majoria que obrirem les parades. L’horari, en comptes de ser matí i tarda com acostuma a ser els divendres, serà de 8 a 14h. 

L’any passat els clients podien gaudir del sorteig del carro de compra valorat en 100€. Aquest any hi haurà algun sorteig?

Sí, però canviem el carro de la compra per vals de compra amb el mateix valor. Farem un sorteig cada divendres del mes de desembre: 13, 20 i 27 i l’últim serà el 3 de gener. A cadascun del sorteig sortiran 5 guanyadors als quals se’ls donarà un talonari de vals valorat en 100€. Qui guanyi podrà anar a les parades que vulgui del Mercat i pagar amb aquests vals. Per facilitar que es pugui comprar a diverses parades el que hem fet són vals de 10€ cadascun, així es reparteix. 

Com es podrà participar al sorteig?

És molt fàcil. Quan els clients facin una compra a les parades se’ls donarà una papereta que han d’omplir amb el nom, cognoms i telèfon i dipositar-lo a les bústies grans que trobaran al Mercat. 

Des de l’Associació esperen el Nadal amb ganes de treballar encara més. Són dates molt especials per a compartir amb tothom i per això a les parades es regalarà als clients una participació per a la Grossa per cada compra. Participaran amb el número 39.784.

Per acabar d’arrodonir el Nadal, aquest dilluns 23 de desembre el Mercat del Centre de Vilanova sortirà al programa Gents de Mercats de TV3. 

Mercat del Centre 
Plaça Soler i Carbonel s/n - Vilanova i la Geltrú
mercatdelcentrevng@gmail.com

https://mercatdelcentrevilanovailageltru.com/
https://www.facebook.com/Mercatdelcentrevng/

Màrqueting de continguts

L'empresa del segle XXI es basa en les persones i les seves històries, inspiradores, compartibles i convicents.

Demana'ns el dossier "Veus d'empresa: màrqueting de continguts", t'explicarem totes les avantatges de donar a conèixer la teva empresa en aquest espai.

Contacta amb nosaltres

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!