Vegueria del Penedès

HORARIS COMERCIALS

La UGT denuncia que Zara, Massimo Dutti o Caprabo incompleixen el pacte d'obertura dels diumenges


ACN Barcelona

17-05-2022 21:54

El sindicat ha posat els fets en coneixement del director de Relacions Laborals de la Generalitat

Imatge d'arxiu d'una botiga de Zara. Ànec Blau

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La UGT ha denunciat aquest dimarts que empreses com Zara, Massimo Dutti, Caprabo-Eroski, Uniqlo, Party Fiesta, Humana o Celio incompleixen el pacte d'obertura dels diumenges. Un acord que, entre d'altres, inclou compensacions i retribucions específiques. El sindicat recorda que es posicionava en contra de l'obertura, però que es va arribar al pacte de regular-la per evitar la normativa aprovada pel govern del PP que comporta "total llibertat d'horaris comercials" a les ciutats. També s'esperava que a través de l'acord augmentessin les contractacions. El sindicat, però, afirma que ha comprovat que aquestes empreses no compleixen el pacte i ha posat els fets en coneixement del director de Relacions Laborals de la Generalitat.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.