Vegueria del Penedès

ESPAI PROTEGIT

Denuncien l'estat de degradació de la zona de l'observatori de les madrigueres del Vendrell


ACN El Vendrell

07-08-2023 19:22

Els veïns exigeixen al govern municipal la reparació dels expositors i la retirada dels contenidors de la brossa

Denuncien l'estat de degradació de la zona de l'observatori de les madrigueres del Vendrell. Xarxa Vendrellenca

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'entitat veïnal Federació Xarxa Vendrellenca ha denunciat l'estat de degradació en què es troba la zona de l'observatori de les madrigueres, situada a l'avinguda de Sanatori del Vendrell. Asseguren que la col·locació de contenidors de la brossa, el deteriorament de les serigrafies i la manca de senyalització evidencien el seu abandonament. Els veïns han subratllat que la situació també perjudica la imatge que el municipi vol donar als turistes i als visitants d'aquest espai natural en recuperació. Per aquest motiu, l'entitat ha fet arribar una reclamació al consistori demanant la retirada dels contenidors, així com la reparació dels expositors i la col·locació de nova senyalització, per mantenir la zona "en condicions".

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.