Vegueria del Penedès

BALANÇ 2023

El Museu del Ferrocarril de Vilanova tanca el 2023 amb 40.000 visitants, un 15% més que abans de la covid


ACN Vilanova i la Geltrú

04-01-2024 23:22

L’equipament aspira a duplicar el nombre d’assistents a mig termini gràcies a l’ampliació de les instal·lacions

El Museu del Ferrocarril de Vilanova tanca el 2023 amb 40.000 visitants, un 15% més que abans de la covid. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Museu del Ferrocarril de Catalunya, a Vilanova i la Geltrú, ha tancat el 2023 amb 40.000 visitants. La xifra és un 15% més que els registres d’abans de la pandèmia. També suposa un rècord en la història de l’equipament, en la línia de les previsions que ja avançava a l’ACN la direcció a finals d’octubre coincidint amb la inauguració de l’ampliació de les instal·lacions. L’increment de 1.500 m2 i la modernització del museu han impulsat l’activitat al tram final de l'any, i la direcció confia que faran duplicar el nombre de visitants a mig termini. Des de finals d’octubre, l’espai ofereix una visita més interactiva amb un discurs adreçat a tots els públics, el qual complementa la tradicional exposició de locomotores al pati exterior.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.