Vegueria del Penedès

LES PALMERES

Canyelles aprova el projecte del Natura Park, un nou espai verd amb piscina, zones esportives i espais naturals


Redacció Canyelles

23-05-2024 11:36

El projecte està finançat íntegrament amb una subvenció de la Diputació de Barcelona de 668.720 euros i es farà en tres fases

Canyelles aprova el projecte del Natura Park, un nou espai verd amb piscina, zones esportives i espais naturals. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El ple de l'Ajuntament de Canyelles ha aprovat per unanimitat el projecte bàsic del Natura Park, un nou equipament a l'entrada de la urbanització Les Palmeres que inclourà piscina municipal, zones de pump track i parkour, pista d'atletisme, zona d'esbarjo infantil, un espai Agility per a animals i un aparcament, entre d'altres.

El projecte està finançat íntegrament amb una subvenció de la Diputació de Barcelona de 668.720 euros i es farà en tres fases. Les obres començaran ben aviat.

El Natura Park serà un dels parcs de Canyelles amb millors instal·lacions, segons ha assegurat l'alcaldessa Rosa Huguet. La piscina serà d'aigua salada i s'espera que estigui en funcionament l'any que ve.

El projecte respon a l'aposta de l'Ajuntament de Canyelles per fer del municipi un entorn saludable i inclou espais relacionats amb la natura i el medi ambient, com un jardí de les olors o un refugi de papallones.

A més, el Natura Park és un projecte que neix d'un procés de participació ciutadana, impulsat per una iniciativa del Consell d'Infants de l'Escola Sant Nicolau. La proposta dels infants s'ha traduït en un projecte per a la creació d'un parc lúdic accessible per a tothom i pensat des de la perspectiva de les necessitats i interessos de les famílies, els petits i els joves.

El Natura Park complementarà el procés urbanístic a Les Palmeres, que un cop acabat convertirà aquest sector en un dels més moderns i amb més i millors serveis del municipi.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.