Vegueria del Penedès

SANT PERE DE RIBES

Blanco manté l'alcaldia després de dotze anys


Redacció

11-06-2011 19:51

Ho fa en minoria amb l'únic suport dels seus set regidors

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Durant el ple d'investidura, que s'ha celebrat avui a les set de la tarda, Blanco va dir que "cal prioritzar la voluntat d'entesa i de consens pel benefici dels ciutadans" i va demanar "un diàleg franc i obert". va proposar treballar plegats per superar el jo quan abans millor i treballar pel nosaltres. "Hem de canviar actituds, algunes maneres de fer i entendre la política, perquè algunes han estat superades per les pròpies dinàmiques socials, però ho hem de fer tots plegats", va avançar Blanco respecte el nou mandat. En aquest sentit, també va destacar que el consistori necessita  "més debat, més obert i més sincer que mai per evitar l'endogàmia i l'autisme polític": "Des d'avui faig una crida al reconeixement mútu de les nostres debilitats i les nostres conviccions, tenim la responsabilitat tots de recuperar algunes de les complicitats que hem malbaratat en els darrers anys". Blanco es va mostrar convençut que hi haurà esperit d'entesa a l'Ajuntament els propers quatre anys, obrint nous mecanisme de participació ciutadana.

Des d'UM-9, Anna Gabaldà va manifestar la preocupació per "la feblesa que oferirà un govern en minoria": "no podem seguir amb un govern sense idees i amb senyals evidents d'esgotament", va puntualitzar. Gabaldà creu que el govern de Blanco només representa "l'afany de continuïtat" i lamenta que no s'hagi pogut arribar a un acord de govern per impulsar un canvi de govern amb majoria al municipi. Per UM-9, "cal un canvi de rumb" a Sant Pere de Ribes per afrontar la situació econòmica actual.

Per la seva part, Lluís Giralt, de Convergència i Unió, va defensar el teixit associatiu del municipi i va demanar al nou govern un major consens i diàleg amb la resta de formacions i amb la ciutadania: "ens comprometem a fer un treball rigurós i a escoltar el govern i els ciutadans", va dir Giralt.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.